facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Woon

Immo Woon

Info

We staan garant voor een professionele aanpak in een eigentijds kantoor & gesteund op jarenlange bouw- en vastgoedervaring met voortdurende bijscholing.

Geschiedenis

Beste bezoeker,

Stéphanie Allegaert heet u van harte welkom op de website van het dynamische vastgoedkantoor Woon!

Wij staan garant voor een professionele aanpak in een eigentijds kantoor en gesteund op een jarenlange bouw -en vastgoedervaring met voortdurende bijscholing.

Zowel potentiële kopers als verkopers en huurders als verhuurders, mogen van Immo Woon! verwachten dat wij hen steeds met onafhankelijk advies op maat ten dienste zijn.

Vertrouwen en persoonlijke aandacht zijn daarbij de belangrijkste sleutelwoorden.

Daarom houden wij de contacten liefst zo persoonlijk mogelijk.

Immo Woon! is een open kantoor waar ook u welkom bent!

U bent eigenaar van een eigendom en u verwacht een gepaste aanpak bij de verkoop of verhuur hiervan? U verwacht een aanpak met de juiste uitstraling, de juiste toon en de juiste kwaliteit van dienstverlening?
Kom dan eens met ons praten, wij doen ons uiterste best om echt het verschil te maken tussen "zomaar een makelaar" en "de juiste makelaar"!

Kom dus gerust binnen tijdens de openingsuren van het kantoor voor de aanbiedingen of neem contact op voor een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u!



"Beste bezoeker,Wij staan garant voor een professionele aanpak in een eigentijds kantoor en gesteund op een jarenlange bouw -en vastgoedervaring met voortdurende bijscholing.Zowel potentiële kopers als verkopers en huurders als verhuurders, mogen van Immo Woon! verwachten dat wij hen steeds met onafhankelijk advies op maat ten dienste zijn.Vertrouwen en persoonlijke aandacht zijn daarbij de belangrijkste sleutelwoorden.U bent eigenaar van een eigendom en u verwacht een gepaste aanpak bij de verkoop of verhuur hiervan? U verwacht een aanpak met de juiste uitstraling, de juiste toon en de juiste kwaliteit van dienstverlening?Kom dan eens met ons praten!"
Adres: Gistelsteenweg 88, 8490 Varsenare
Telefoonnummer: 0485004498
Stad: Varsenare
Route: Gistelsteenweg 88
Postcode: 8490


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Immo Dereeper, Te koop Varsenare, Immo Francois, Te huur Jabbeke, Immo Francois Brugge, Immo Thuis, Immo Dewaele, Immo kantoren
Recensies
Onze Loods in Roksem verhuurd samen met ImmoWoon.. Amber heeft dit met véél enthousiasme aangenomen. Altijd met een glimlach heeft Amber ons begeleid naar de geschikte huurder voor ons pand. Leuke eraan is dat wij een lokale aannemer kunnen helpen aan een nieuwe opslagplaats! Uitzondering tot andere immo kantoren steekt ImmoWoon er met kop en schouder boven. Voor ons is de persoonlijke aanpak & correcte afspraken belangrijk & daarvoor kun je zeker op hen rekenen. Ik kan niet meer zeggen dan: AANRADER! Steek gewoon eens binnen en je zult met veel liefde geholpen worden!!! BB&EM
Ons huis in Roeselare verkocht binnen de 6 dagen via ImmoWoon. alles zéér vlot & correct verlopen! Een dikke pluim aan Stéphanie & haar team. Leuk ook is hun persoonlijke aanpak, altijd met een lach en niets is teveel. Alleen maar aan te raden aan de mensen die graag willen verkopen, verhuren of op zoek zijn naar hun droomwoning of investering : BB&EM
Super ervaring, super mensen een groote dankjewel aan axelle en team om on aan een huisje te helpen voor ons klein gezinnetje!
Heel vlotte en goeie hulp. Huis geschat, te koop gezet èn verkocht binnen de week, beter kan toch niet? Nogmaals bedankt aan Stephanie en het team!
ik wil graag Stefani bedanken die mij en mijn man geholpen heeft meet het aankoop van Mijn eerste huis. Het immo kantoor bedanken voor altijd een snelle aantword en all mijn e-mail op tijd te beantwoorden! Ik ben heel dankbaar dat stefanie mij geholpen heeft zij is TOP!!!! <333
Één heel vlotte service met vriendelijke mensen. Er worden bijna weekelijks zoekertjes doorgestuurd die heel goed aansluiten bij je wensen. Vlot overlopen van contract met duidelijk informatie. Een aanrader!
Als koper vond ik Stephanies ontvangst hartelijk en vriendelijk. Ze antwoordde open en direct op alle vragen. Haar principe om geen bod boven de vraagprijs te aanvaarden, "eerste die de vraagprijs biedt, krijgt het huis", was niet onbelangrijke factor in mijn beslissing. Haar manier van aanpak stelde mij als koper op mijn gemak.
Hallo, Super tevreden met het team van Woon.... Appartement binnen een week verhuurt. Nieuwe huurders ook super tevreden, maw beide partijen content. Amber regelt alles achter de schermen, tot zelfs de meteropname.... Wat wil een mens nog meer.... Woon is professioneel!!!
Het is de tweede keer dat we Stephanie van Immo Woon! inschakelden voor de verkoop van een huis - en alweer uiterst professionele aanpak en een heel toegankelijk en sympathiek contact gehad - dus chapeau en ik kan dit kantoor iedereen aanbevelen!
Verkoop van ons appartement .. Het is zelfs iets meer dan vlot ,om niet te zeggen vliegens vlug verkocht .Dank zij de vlotte en correcte aanpak , zowel door de zaakvoerster als personeel van" Immo Woon "... Dikke Merci ... Mo @ Le ... Ps : Alsook super bedankt voor " Hagebos " ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid