facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo-Wereld

Immo-Wereld

Info

IMMO-WERELD
Uw thuis vinden, dat is onze wereld.

Geschiedenis

Ceyssens Benny en zijn jong gedreven team staan dag en nacht klaar om u en uw familie te begeleiden met de aan- of verkoop van uw woning.

Wij houden van een persoonlijke aanpak waarbij u en uw familie centraal staan. Een Thuis kopen of verkopen gaat altijd gepaard met verschillende emoties en gevoelens. Het team van Immo-wereld probeert dan ook zo goed mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen en eisen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent en leggen dan ook de lat zeer hoog om van elke klant een tevreden klant te maken.

Een goede voorbereiding en een professionele aanpak tijdens het traject is daarom ook onze nr 1 prioriteit.

Immo-wereld staat gerant voor glasheldere afspraken en daarom werken wij ook met een garantiecertificaat. Een certificaat waar wij onze gemaakt beloftes en afspraken zwart-op-wit in vermelden zodat u op beide oren kan slapen.

Een doeltreffende reclame campagne en verslagen uitbrengen van de ondernomen acties voor uw onroerend goed zijn maar slechts enkele voorbeelden uit onze brede waaier van garanties die wij u bieden.

Wij verkopen geen dienst,wij verkopen resultaat!



"uw thuis vinden, dat is onze wereld.Van alle klanten tevreden klanten maken, dat is de drive van zaakvoerder Benny Ceyssens, zijn business-partner Sarah Van Diest en hun volledige team.Hun professionaliteit, expertise en persoonlijke aanpak zijn uw garanties op een afhandeling naar wens van uw aankoop/verkoop of huur/verhuur.Van heel Limburg tot Spanje, voor bestaande huizen en nieuwbouwprojecten.Het team van IMMO-WERELD is 24/7 bereikbaar, werkt met maandcontracten, geeft gedetailleerde informatie en antwoordt op alle vragen die u kunt bedenken.Uw leefwereld is in goede handen."
Adres: Weg Naar Zwartberg 170/1, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 089208989
Stad: Houthalen
Route: Weg Naar Zwartberg 170/1
Postcode: 3530


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Immo te koop Houthalen-Oost, Immokantoor Houthalen-Helchteren, Immo Hasselt, Makelaar Immo, Zimmo te koop Houthalen, Immobilien Limburg, Huis te koop Lakerweg Houthalen, Kapiteinstraat Houthalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zakenkantoor Windmolders Zakenkantoor Windmolders 7 km Steeds vlotte en correcte service met een glimlach. Dikke pluim voor Ellen !
AMJ Vastgoed en Advies AMJ Vastgoed en Advies 7 km Heel professioneel, vriendelijk en vooral eerlijk, rechtuit en spontaan, ik hoop dat ...
Amj Vastgoed Invest BVBA Amj Vastgoed Invest BVBA 7 km Topmakelaar!! Snelle en CORRECTE afhandeling van de verhuur. Altijd bereikbaar zelfs ...
Amj Vastgoed & Advies Amj Vastgoed & Advies 7 km Heel professioneel, vriendelijk en vooral eerlijk, rechtuit en spontaan, ik hoop dat ...
Recensies
Zelf heb ik een zeer slechte ervaring met Immo-wereld.. totaal niet professioneel en Benny komt zijn woord ook niet na..in het begin vroeg hij mij 5 procent commissie om mijn appartement te verkopen wat absurd was, dus ging ik naar de concurrent.. toen hij daarvan hoorde zei hij opeens dat hij nooit 5 procent had gezegd en het eventueel ook nog bespreekbaar was .. toen opeens kon het wel voor minder dan 5 procent .. eens ik een bod had gedaan op een appartement dat via hem te koop stond, zei hij dat mijn bod geldig was tot eind van de week maar ik kwam op donderdag al te weten dat dat desbetreffend appartement al verkocht was op donderdag! Zeer jammer.. Benny is duidelijk een praatjesmaker, hij zegt je alles wat je wil horen maar puntje bij paaltje denkt hij alleen maar aan zijn eigen portefeuille vullen..Ik zou Immo-wereld zeker niet aanraden!
Benny is een super vlotte verkoper, eerlijk en zet niet onder druk. Afhandeling van de aankoop was professioneel en goed uitgelegd. De sfeer was gemoedelijk waardoor je je meer op je gemak voelde. Als verkoper word je in de watten gelegd.
Onvriendelijke makelaar, afspraak gemaakt met deze makelaar. Op de avond zelf naar de desbetreffende woning gegaan. De makelaar was nog bezig in de naastgelegen woning die ook te koop stond. 5 min later was de makelaar klaar waarna wij ons gemeld hebben dat we voor de andere woning kwamen. Dit was volgens de makelaar niet mogelijk want die was al verkocht. Waarna hij zich omdraaide en weer verder ging met de volgende mensen. Een telefoontje om te melden dat de woning al verkocht was, lijkt me een kleine moeite. Nu zijn we helaas voor niks ter plaatse gegaan.
Ik ben zeer goed geholpen bij Sarah en Benny van Immo-wereld. Na mijn eerste bezoek aan een interessante woning was het geen probleem om kort daarna de woonst opnieuw te bezoeken maar dan met mijn kinderen. De formaliteiten werden vlot en correct ingevuld en kleinere problemen waren bespreekbaar en opgelost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid