facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Wenduine

Immo Wenduine

Info

Laat u leiden door onze jaren ervaring in de immobiliën sector. Huren, verhuren, seizoensverhuur, kopen of verkopen , wij zijn op alle markten thuis.

Geschiedenis

Welkom bij Immo Wenduine.

Verkoop, verhuur, vakantieverhuur en overnamebemiddeling in Wenduine en omgeving.

Immo Wenduine is een team van 3 vastgoed-bemiddelaars en 1 administratief bediende die zich als geen ander thuisvoelen in de immobiliën.

Wij weten dat u maatwerk wil.
Elk vastgoed, elke woonst, elk tweede verblijf is anders. In eenzelfde verkaveling zijn er geen twee woningen gelijk, in eenzelfde residentie zijn er geen twee appartementen hetzelfde.

Wij weten dat u anders woont dan uw buur, we houden rekening met de kostprijs van de inrichting of renovaties. We weten dat u als koper andere eisen stelt dan als eigenaar, huurder of investeerder.
Daar houden we rekening mee.

Ons advies en onze aanpak bij de uitvoering van uw opdracht is 100% afgestemd op ùw situatie. Naargelang uw vraag beschikt u bij ons over een van onze specialisten of over een volledig team.

Immo Wenduine is erkend bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV - Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel).

Adres: Leopold II Laan 6, 8420 Wenduine, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050/418841
Stad: Wenduine
Route: Leopold II Laan 6
Postcode: 8420


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Vakantieverhuur Wenduine, ERA Wenduine te koop, Immo Francois Wenduine, Studio te koop Wenduine, Huis te koop Wenduine Westhinderlaan, Jaarverhuur Wenduine zeedijk, Immo boo fort Wenduine, Immo Beaufort
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Immo Wenduine met het openbaar vervoer


Wenduine Centrum 20 meter
0
Wenduine Centrum 20 meter
31
Wenduine Centrum 30 meter
0
Wenduine Centrum 170 meter
31
Wenduine De Smet de Naeyerlaan 380 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid