facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Vinck

Immo Vinck

Info

Immo Vinck, ervaren in de bouw- en immobiliënsector!

Geschiedenis

Immo Vinck, DURVEN DROMEN !
Uw vastgoedkantoor te Wenduine!

U droomt van een eigen studio, appartement of huis aan onze kust? Immobiliënkantoor Immo Vinck helpt u graag deze droom te realiseren, ook op ZONDAG, mits afspraak! Combineer een bezoek aan uw droomwoning met een verfrissende strandwandeling en een lekkere maaltijd in één van de vele restaurants en brasseries te Wenduine.

Als erkend vastgoedmakelaar bieden wij een ruime dienstverlening aan (verkoop, verhuur op jaarbasis, syndic & schatting van onroerend goed). Ook voor nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen kan u bij ons terecht.

Huizen, villa’s, studio’s of appartementen, u vindt ze bij Immo Vinck. Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u gratis in en wij houden u per email op de hoogte van de nieuwe panden.



"Immo Vinck biedt als erkend vastgoedmakelaar een ruime dienstverlening aan in zowel beheer van uw onroerend goed als bemiddeling in de verkoop en verhuur.Met meer dan dertig jaar ervaring in de vastgoedsector kunt u bij ons rekenen op een uiterst betrouwbare en volledige service. Immo Vinck onderscheidt zich wat betreft bemiddeling in verkoop en verhuur door haar ruime klantenbestand, slimme marketingstrategie en jarenlange kennis van de regio.Wat betreft beheer kunnen we rekenen op onze duurzame connecties met gerenommeerde aannemers uit de streek. Onze ultieme doelstelling is een kwalitatief en overzichtelijk beheer te verschaffen aan onze klanten."
Adres: Graaf Jansdijk 6, 8420 Wenduine, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0032(0)50 41 10 13
Stad: Wenduine
Route: Graaf Jansdijk 6
Postcode: 8420


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Immo Florizoone Wenduine vakantieverhuur, Immo Florizoone te koop Wenduine, Immo De Roeck Wenduine, Immo ERA Wenduine, Immo Wenduine te koop, Immo Wenduine jaarverhuur, Immo Vinck te huur Wenduine, Immo Vinck te koop Wenduine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wenduine Appartement Wenduine Appartement 197 meter Ruim en modern ingericht 3 slaapkamer type appartement op de 2de verdieping van een s...
Seniorcity Wenduine Seniorcity Wenduine 927 meter Assistentiewoningen van Solidariteit voor het Gezin, een thuis zonder zorgen!
Recensies
Snelle, opvolging, vlotte communicatie en komen steeds al hun afspraken na. Wij zijn steeds uiterst tevreden van hun aanpak. Een echte aanrader voor zowel verkoop, verhuur als beheer!
Fijne samenwerking en service, bedankt!
Een uiterst bekwaam en klantvriendelijk team!
Goede informatie -zowel telefonisch als ter plaatse- en uitgebreid bod aan immo.
Zeer professioneel, vriendelijk en doen hun best om een oplossing te zoeken!!
Heel vriendelijke mensen en veel uitleg .
Vriendelijk ontvangen Opmerking gegeven aangaande onze Residentie
Geen " poeha " zoals bij sommigen maar professioneel , to the point en heel vriendelijk !
Vriendelijk onthaald. Prima service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid