facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Verslegers

Immo Verslegers

Info

Vastgoedmakelaar

Geschiedenis

We staan open voor iedereen, bent u geïnteresseerd in de aan- of verkoop van een bouwgrond, woning, appartement of andere constructie, u bent steeds van harte welkom.

Een eerlijke en discrete manier van werken
Gratis waardebepaling van uw woning
Vrijblijvend advies op gebied van verzekeringen, leningen en beleggingen.

Verkoop

Door middel van een correcte waardebepaling van uw woning, appartement of bouwgrond krijgen we de mogelijkheid om op een redelijke termijn een geïnteresseerde koper te vinden.

Verhuur

We zoeken een gepaste huurder voor uw appartement of woonhuis. Advies en bijstand bij het afronden van het huurcontract en de plaatsbeschrijving.

Vrijblijvende waardebepaling

Een verkoop begint met een juiste waardebepaling. Wij zorgen voor een dergelijke schatting.



"We staan open voor iedereen, bent u geïnteresseerd in de aan- of verkoop van een bouwgrond, woning, appartement of andere constructie , u bent steeds van harte welkom."
Adres: Molenweideplein 62, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 0471390133
Stad: Lanaken
Route: Molenweideplein 62
Postcode: 3620



op zoek naar gerelateerd: Immo Verslegers delstraat, Huis te koop Rekem JEMAR, JEMAR immo, Huis te koop Lanaken en deelgemeenten, Eurinvesco, STERK Vastgoed Lanaken, Zimmo Lanaken, Christoffels immo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Residentie Molenhoek Residentie Molenhoek 25 meter Prachtige hedendaagse assistentiewoningen in centrum Lanaken. Zeer gezellige sfeer, m...
Christoffels Vastgoed & Verzekeringen Christoffels Vastgoed & Verzekeringen 460 meter Geen goede service, ben helemaal niet tevreden! Was zeer geïnteresseerd in een woning...
Groep Christoffels Groep Christoffels 2 km Super goede begeleiding zowel bij verkoop als bij aankoop van onze woning. Doet haar ...
Eurinvesco Eurinvesco 3 km Bekwaam, altijd bereikbaar, super service en persoonlijk. Bedankt voor alle keren dat...
Villa te koop in Lanaken Villa te koop in Lanaken 3 km Deze woning heeft royale afmetingen en een aparte ruimte voor hobby of zakelijke doel...
Immofair Immofair 6 km Reeds enkele maanden op zoek naar een appartement. Vergeleken met andere immokantoren...
Recensies
We waren reeds verschillende jaren op zoek naar de juiste immo investering via verschillende makelaars. Na diverse pogingen hadden we het zo goed als opgegeven om iets te vinden. Maar Anouk had zeer goed begrepen wat we zochten en heeft zo het perfecte pand aan ons voorgesteld. Tijdens de aankoop zijn we super begeleidt en zelfs na de transactie blijft ze openstaande acties opvolgen. Super tevreden, ze doet wat ze beloofd. Een echte aanrader.
Via positieve reviews kwamen we terecht bij ImmoVerslegers, en we hadden geen betere beslissing kunnen nemen voor de verkoop van onze woning. Anouk en Sjulie zijn aangename en sympathieke mensen , ze staan altijd klaar bij vragen of problemen. Professionele en eerlijke communicatie, eerlijke waardebepaling. Een absolute aanrader voor uw immoprojecten.
Wij zijn super tevreden van Immo Verslegers. Wij hadden meteen een hele goede klik met Sjulie. Zij is een zeer vriendelijk en ervaren persoon die ons uiteindelijk een heel leuk appartement heeft aangeboden waarvoor dank! Alsook dank aan Anouk die ons meteen verder hielp als wij vragen of opmerkingen hadden! Niets is hun teveel en je voelt dat ze echt voor je klaarstaan. Heel erg bedankt nogmaals!
Bij het verkopen van het huis van mijn moeder , zijn we in zee gegaan met immo Verslegers. Wij zijn super tevreden over de service . Sjulie is heel spontaan en vriendelijk en professioneel , alles wat we konden wensen. ze is een schat van een vrouw Wil je goed geholpen worden bij de verkoop of aankoop van je woning, ga dan zeker bij immo Verslegers. Top, top, top Nogmaals super bedankt aan het gehele team van immo Verslegers.
Immokantoor dat buiten de vakjes durft meedenken. Ervaring met de tandem Anouk-Sjulie was er eentje dat getuigde van een grote bereidheid om samen te zoeken naar mogelijkheden en het durven aangaan van niet voor de hand liggende oplossingen. Ik kon het heel erg waarderen dat er een zeer grote bereikbaarheid was op zelfs soms de gekste momenten, en nee niet altijd tijdens kantooruren, hetgeen zeker een meerwaarde is. Een e tra dikke pluim voor Sjulie die ook altijd bereid was voor een extra woordje uitleg indien nodig. Merci dames ook in naam van Aline en hele fijne feesten gewenst en een nieuw topjaar als immokantoor voor 2023 toegewenst.
Na kennis te maken met Sjulie wisten we meteen dat we de verkoop van ons huis door Immo Verslegers in orde moesten laten brengen! Geen seconde spijt gehad van onze beslissing, ons huis was op enkele dagen verkocht. Je merkt meteen dat je te maken hebt met iemand dat haar vak kent! Vriendelijk, stipt en komt afspraken na. Ik kan Immo Verslegers alleen maar aanraden.
Via onze kleindochter die zeer tevreden was kwamen ook wij terecht bij Immo Verslegers. Alles is zeer snel gegaan op 1 week tijd was ons huis verkocht . Door de super gemotiveerde Anouk. Niets was haar teveel , op al onze vragen kregen we antwoord. Service 100 %. Bedankt Anouk Fam. Delva Miermans
Ik heb mijn huisje gekocht via Anouk en team. Ik ben zeer tevreden over de service. Is een Vriendelijk en ervaren persoon. Ze weet waar ze mee bezig is. Alles supergoed verlopen. Ik zou het iedereen aanraden om via Immo Verslegers te verkopen of aan te kopen.
Sjulie en Anouk zijn twee top madammen. Ze regelen alles tot in de puntjes zowel voor de verhuurder als de huurders. Je voelt je gelijk op je gemak en het vertrouwen is in goede handen. Ik ben erg content en kan hun van harte aanbevelen.
Super service! Niks is teveel gevraagd. Helpen altijd waar nodig en doen ontzettend veel moeite. Als wij ooit een makelaar nodig hebben zullen wij ongetwijfeld weer voor Immo Verslegers kiezen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid