facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Vercammen

Immo Vercammen

Info

U weet intussen wel waarom...



"U weet intussen wel waarom... Gratis schatting en waardebepaling van uw eigendom door ervaren en erkende vastgoedmakelaars uit uw regio."
Adres: Mechelbaan 509, 2580 Putte (Belgische gemeente)
Telefoonnummer: 015/755.444
Stad: Putte
Route: Mechelbaan 509
Postcode: 2580


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Immo Putte, immo vercammen te koop sint-katelijne-waver, Immo Vertommen, Immo ID, Huis te koop Putte, Huis te koop Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Immo Wijns te huur, Makelaar Putte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vebo Vastgoed Vebo Vastgoed 252 meter Super imo vriendelijk altijd bereikbaar provisioneel. Een aanrader voor iedereen!
Tomboka Tomboka 1 km Wil jij je klanten correct belonen? Bij Tomboka hebben we efficiënte en betrouwbare k...
Huizen Te Koop Huizen Te Koop 3 km Huis te koop regio Mechelen, Keerbergen, Heist o/d Berg, Itegem, Herentals, Putte, Gr...
Syllabe & Co Syllabe & Co 24 km Syllabe heeft 35 jaar ervaring in tekstverwerking - vertalingen, copywriting, revisie...
Recensies
We zijn zeer tevreden van Immo Vercammen. Fijn om mee samen te werken. Proffesionele en correcte aanpak. Staan steeds klaar. Een aanrader.
Wij zijn super tevreden van Immo Vercammen: van begin tot einde een vlotte, heldere en correcte service. Ook steeds makkelijk bereikbaar voor vragen.
Bedankt Immo Vercammen voor de fijne samenwerking, jullie professionele aanpak, de duidelijke, correcte en eerlijke communicatie. Jullie waren ook steeds makkelijk bereikbaar en zeer vriendelijk. Het vertrouwen van de klant zeker waard!
Zeer goede samenwerking voor de verkoop van ons huis. Altijd duidelijke en eerlijke communicatie. Doordat ze alle attesten en papierwerk goed regelen nemen ze een grote zorg bij de verkoop van de woning weg. Zeer betrouwbare partner dat begaan is met je project.
Bedankt immo Vercammen voor de goede en eerlijke samenwerking , ik kan iedereen aanraden met Immo Vercammen te kopen of te verkopen .
Reeds voor de 3e maal dat we van de diensten van Immo Vercammen gebruik maken. Steeds een topteam dat U van het begin tot het einde van het dossier begeleidt! We blijven vertrouwen hebben in Immo Vercammen!!
2 jaar lang op zoek geweest naar de ideale woning en dus ook met heel wat vastgoedkantoren in contact geweest. Immo Vercammen steekt hier ver met kop en schouders bovenuit. Bedankt Erik en Steven voor de vlotte en correcte opvolging!
Professioneel correct en transparant. Kennen hun vakgebied en communiceren bij elke stap in het proces.
Zeer goede ervaring, correct en vriendelijk. Goede begeleiding. Doen wat ze beloven en informeren correct. Een aanrader!
Zeer kundig geholpen door Siemen & Steven bij de aankoop van onze woning. De keurige opvolging en gedrevenheid zijn zeker mijn complimenten waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid