facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Rottiers

Info

Immo Rottiers, een vastgoedkantoor met ambitie.
Tommy Rottiers, een vastgoedmakelaar met ondernemingszin.



"IMMO ROTTIERS, MIJN DROOM, MIJN BEGIN, JOUW VASTGOEDSPECIALIST IN LONDERZEEL, KAPELLE O/D BOS EN OMSTREKEN.Immo Rottiers, een vastgoedkantoor met ambitie. Tommy Rottiers, een vastgoedmakelaar met ondernemingszin.Gevestigd in Londerzeel en uw partner voor de verkoop en verhuur van woningen, appartementen, gronden,…. in Londerzeel, Kapelle o/d Bos en omstreken.7 jaar ervaring: in 2012 de eerste stappen gezet in de vastgoedsector. Vandaag klaar voor het uitbouwen van mijn eigen kantoor.150 verkopen / verhuren: met meer dan 150 verkopen en verhuren al vele mensen gelukkig kunnen maken. Een tevreden klant, daar gaan we iedere dag voor.Uw huis verkopen? Vastgoedadvies nodig? Bel gerust even op 052/62 00 30 of mail naar [email protected]"
Adres: Markt 29, 1840 Londerzeel
Telefoonnummer: 052/62.00.30
Stad: Londerzeel
Route: Markt 29
Postcode: 1840


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Van Wemmel en De Cat, Immo van Wemmel, Immo De Cat, Huis te koop Londerzeel Van Wemmel De Cat, Immo Londerzeel, Immo Londerzeel lombaert, ERA Londerzeel, Huis te koop Londerzeel Clavis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Arthur Segers Immo Arthur Segers 4 km Immo Arthur Segers staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een professionele ...
Recensies
Ons appartementje heeft nieuwe huurders dank zij Immo Rotiers! Altijd vriendelijk, altijd correct, zeer snelle responstijd, een antwoord op al je vragen, kortom een top service. Fijne ervaring deze samenwerking met Tommy & Silke. Dank je wel!
Immo Rottiers is onze makelaar geweest bij de verkoop van onze ouderlijke woning in Londerzeel. Een beter keuze hadden we niet kunnen maken ! Tommy en Silke zijn twee sympathieke en altijd even vriendelijke mensen. Ze zijn zeer professioneel, werken met kennis van zake, denken met je mee en geen moeite is hen te veel om de klant tevreden te stellen. Echt top service ! Nogmaals dankjewel voor alles.
Vanaf het allereerste contact tot het ondertekenen van de akte steeds bereikbaar en professioneel! Een makelaar die zijn job kent en uitvoert. We werden ontlast van alle ‘taken’ en papierwerk die bij een verkoop horen. We konden steeds op onze 2 oren slapen. Onze woning werd na de eerste bezoekdag verkocht maar de communicatie werd pas gevoerd van zodra alles rond was. Geen populisme om de snelste te willen zijn ‘verkocht binnen 1 week’ maar dat was het wel. We zijn blij dat de juiste kopers werden aangetrokken en kunnen met een gerust hart ons levenswerk doorgeven. Bedankt Tommy & Silke jullie zijn TOPPERS!
Wat was ik blij dat Tommy mijn makelaar was bij de aankoop van mijn woning. Zowel professioneel als op persoonlijk vlak won hij direct mijn vertrouwen. Ik kreeg op elke vraag onmiddellijk antwoord en ik kreeg steeds goede raad. Nogmaals bedankt Tommy en doe zo voort. Erna
Mijnheer Rottiers heeft mijn huis correct en vlot verkocht. Hij is echt het vertrouwen waard, ik ben een zeer tevreden klant en raad hem echt aan!
Wij vonden het een zeer aangename samenwerking. Het appartement van mijn moeder was binnen de week verkocht. Bedankt Tommy & Silke.
Immo Rottiers is meer dan alleen maar een immobiliënkantoor ! Reeds tijdens het 1ste contact was er vertrouwen en kreeg ik een uitgebreide uitleg over het verloop van de verkoop. Kreeg ook tips en hulp ivm inboedel verkoop n.a.v. een overlijden.Communcatie was heel open en vlot. Heb voor Immo Rottiers gekozen omdat ze de regio goed kennen en weten waarover ze praten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Immo Rottiers met het openbaar vervoer


Londerzeel Lode Meeusplein 180 meter
261
288
460
518
Londerzeel Dorpsstraat 270 meter
250
251
41
44
Londerzeel Dorpsstraat 270 meter
250
251
41
Londerzeel Rustoord 330 meter
261
460
518
Londerzeel Rustoord 340 meter
261
460
518

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid