facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo-Quality

Immo-Quality

Info

Immo-Quality, de sleutel naar uw toekomst.

Geschiedenis

Immo-Quality, de sleutel naar uw toekomst.



"AX Immo en Immo-Quality slaan de handen in elkaar en worden samen Ax-Quality. Dezelfde experts, met dezelfde passie voor vastgoed."
Adres: Ruiterstraat 4, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 0477 13 82 10
Stad: Bornem
Route: Ruiterstraat 4
Postcode: 2880


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Berno Bornem te koop, Immoscoop Bornem, Immo-Quality te huur, AX Immo Bornem, Huis te koop Bornem, Immo first Quality, Immo Puurs, huis te huur - bornem particulier
Recensies
Kristien is top in haar vak. Duidelijke communicatie en een hartelijke ontvangst, waarvoor een dikke merci!
Enkele jaren geleden via Immo-Quality mijn huis te koop gezet. Op korte tijd waren er vele bezoeken waarvan er eentje meteen raak was. Alles was tot in de kleinste details perfect geregeld. Een dikke 5 sterren!
Kiezen voor Immo Quality was de beste keuze die we konden maken voor de verkoop van onze woning. Een gedetailleerde, correcte schatting. Een professionele aanpak bij de verkoop, een regelmatig update tijdens de kijkdagen zelf. Vragen werden steeds op een vriendelijke manier beantwoord. Voor Christel en haar team is niets te veel. Een topper in het vak.!!!
Ik heb reeds 2 maal met Immo-Quality gewerkt voor de verkoop van een woning. Ik heb ook mijn huidige woonst via Immo-Quality kunnen kopen. Zowel de verkopen als de aankoop zijn uiterst vlot en professioneel verlopen. Christel en Wendy zijn steeds correct, heel snel met hun antwoorden en halen alles uit de kast om kopers en verkopers professioneel bij te staan, nooit opdringerig maar altijd vriendelijk. Advertenties op websites zijn tot in de puntjes verzorgd en heel mooi en volledig opgesteld. Kopers en verkopers worden begeleid tot en met de akte zodat je je als klant over niets zorgen moet maken. Een absolute aanrader.
Zeer goede ervaring met Immo-Quality, correcte afhandeling van de dossiers met kennis van zaken en zeker met de zaakvoerster Christel. Echt een toffe madam, je kan er niets te veel aan vragen. Je krijgt van bij de kennismaking al een goed gevoel en ook na de aankoop blijft ze je een goeiedag zeggen waar je ze ook tegenkomt. We wensen Immo-Quality nog een mooie toekomst en ze mogen ons zeker bij hun vast cliënteel rekenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid