facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Point Verhoeven

Immo Point Verhoeven

Info

Gelegen te Merksplas, Kerkplein 2 bus 1, midden in het centrum.

Geschiedenis

Wij zijn een dynamisch makelaarskantoor gelegen in het centrum van Merksplas.
Onze activiteiten betreffen vooral de verkoop en verhuring.
Tevens kan U bij ons terecht voor al uw verzekeringen en beleggingen. Ons kantoor staat borg voor een kwalitatieve en correcte service!

Bekijk ook zeker eens onze site over beleggingen.
Ons kantoor, namelijk de zaakvoerder, heeft een eigen fonds opgericht in 2007 met de naam ' Certo Fund ' en in 2011 het fonds met de naam 'Certo Growth Fund'.
Hierin kan u rekenen op een onafhankelijk beheer, een actieve opvolging en een selectie van de beste internationale fondsen gebundeld in één fonds.
www.certofund.be

Adres:
Telefoonnummer: 014/63.50.52
Stad: Merksplas


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Immoweb te huur - Merksplas, Huis te koop Merksplas Immo Point, Immo Point te huur - Merksplas, Immo Verhoeven, Immoscoop Merksplas, immo verhoeven te huur - merksplas, Huis te koop Merksplas Vondelweg, Huis te koop Merksplas Egstraat
Recensies
Zeer professioneel kantoor met vriendelijk personeel en goede kennis van zaken. Een vlotte samenwerking met een uitstekende communicatie, het kantoor was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Ik ben blij dat ik voor dit kantoor heb gekozen en zou hen zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare makelaar.
Duidelijke communicatie en transparantie vanaf eerste contact bij aankoop van onze bouwgrond. Waren zo tevreden dat we ook onze verzekeringen in de toekomst door Verhoeven laten beheren!
Ik kan alleen maar positieve dingen vertellen over Immopoint Verhoeven. Zeer vriendelijke mensen, goede service en advies op maat. Mensen met kennis van zaken die het oprecht en goed voorhebben met hun klanten.
Onbeschoft personeel, ik werd al gewaarschuwd door andere maar nu zelf mogen ervaren.
Kwam door dit kantoor verkeerd verzonden post terugbrengen: uiterst onvriendelijk personeel en directie en zelfs geen dank u
Goede ervaring met dit kantoor. Vriendelijk en professioneel! Zeker aan te raden.
Ontzettend blij dat we van ze af zijn. Zeer onbeleefd personeel, komen hun beloftes niet na, stoken tussen verhuurder en huurder, …. Zo kan ik nog wel even door gaan. Mijn man en ik hebben anderhalf jaar via hun gehuurd en het voelde echt als een opluchting toen we van ze af waren. NOOIT meer Immo Point Verhoeven. Einde hoofdstuk, gelukkig!
Zeer onbeschoft, onprofessioneel snauwend aan de telefoon
Al waren ze vriendelijk ze kwamen de belofte van zowel goed als slecht nieuws te brengen niet na
Ik was 2 weken geleden bij het filiaal in Merksplas geweest, slechte ervaring. Onprofessionele mederwerker, met slechte uitleg en was erg onvriendelijk tegenover klanten. Mvg Vaedan Melkonyan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid