facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Pevenage

Immo Pevenage

Info

"The house you looked at today and wanted to think about until tomorrow, may be the same house someone you looked at yesterday and will buy today"



"IMMO PEVENAGE, een gevestigde waarde op de vastgoedmarkt! Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen we onze klanten een perfecte service geven."
Adres: Nuchten 8, 9506 Geraardsbergen
Telefoonnummer: 0479458851
Stad: Geraardsbergen
Route: Nuchten 8
Postcode: 9506


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Svena Vastgoed, Immo Geraardsbergen te huur, Immoweb Geraardsbergen, Hoeve te koop Geraardsbergen, Appartement te koop Karmelietenstraat Geraardsbergen, Gratis schatting huis Geraardsbergen, Villa te koop in Geraardsbergen, Huis te koop Marktweg Geraardsbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RS HOMES IMMO RS HOMES IMMO 5 km Gedreven met een passie voor vastgoed
CasaVista Vastgoedkantoor CasaVista Vastgoedkantoor 5 km Vlotte verkoop van ouderlijk huis. Bedankt Cédrik!
Cornelis & Partners Geraardsbergen Cornelis & Partners Geraardsbergen 5 km Ja . Moeilijke plaats als je daar moet zijn. Maar vriendelijk ontvangen. Prima geholp...
Peysmans Vastgoed Peysmans Vastgoed 5 km Onbetrouwbaar , 0% percent service, 100% te mijden !!!
GLOBE Properties GLOBE Properties 6 km Woning aankopen of verkopen ? Doe beroep op een erkende vastgoedcoach. Zelf resultaat...
Woonst Woonst 7 km Vastgoedkantoor uit Geraardsbergen. Agence immobilière de Grammont.
Recensies
Deze makelaar is de beste in de streek. Ik ben reeds met velen van haar concullega's in contact gekomen, maar geen enkele andere draagt de deontologie even hoog in het vaandel. Werkt zeer correct, nauwgezet en professioneel. Mijn ervaring was alleszins héél positief en begrijp dus helemaal niet waar die enkele negatieve beoordelingen van komen. Indien het nodig is doe ik gegarandeerd weer op haar een beroep. Absolute aanrader.
Super makelaar. Deze dame weet waar ze mee bezig is en staat klaar om zowel verkoper als koper met raad en daad bij te staan op een zeer menselijke manier.
De verkoop van mijn ouderlijk huis is vlot verlopen. Na eerste bezoek aan het huis heeft Leen een goede inschatting gemaakt wat de verkoopwaarde zou zijn.
Top service, zeer professioneel en altijd bereikbaar voor raad & daad! Een dikke aanrader voor wie op zoek is naar zijn droomwoning.
Geen professioneel werk. Geeft een afspraak en komt niet omdat deze zogezegd te veel werk heeft, maar verwittig niet. Als we bellen om te zeggen dat we aan het wachten zijn, word zij boos en praat zonder respect. Deze persoon moet van werk veranderen. Ik geef 1 ster omdat het onmogelijk is om geen ster de geven.
Heb hun 3 keer nodig gehad en 3 keer is alles zeer goed verlopen. Top!
Leen heeft kennis van immo en is steengoed in onroerend goed.!
Telefonisch contact opgenomen voor een gratis schatting, ging terugbellen want agenda niet bij. Nooit meer iets van vernomen
Vertaald door Google Verbazingwekkend gebrek aan professionaliteit. Maakt afspraken en komt niet opdagen. Waarschuw niet. Als we bellen, vertellen ze ons dat ze overbelast zijn en sturen ze ons naar de hel. Vluchten. Origineel Manque de professionnalisme ahurissant. Donne des rendez-vous et n'apparaît pas. Ne préviens pas. Quand on appelle, ils nous disent qu'ils sont surchargés et nous envoyent bouler. A fuir.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid