facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo My Place

Immo My Place

Info

Met een grote dosis vriendelijkheid helpen wij u graag verder met de verkoop van uw eigendom. Professionaliteit en deskundigheid alsook kennis van de vastgoedmarkt zijn vanzelfsprekende waarden maar onze grootste waarde bent U, onze opdrachtgever.

Geschiedenis

Jong > dynamisch > gedreven > creatief > uniek vastgoed & interieur concept

Adres: Dorpsstraat 24, 3560 Lummen
Telefoonnummer: +3213336900
Stad: Lummen
Route: Dorpsstraat 24
Postcode: 3560


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 14:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Immo place scherpenheuvel, Immo-Place Wetteren, My Place Oudsbergen, My Place immo burg reuland, Kinga Kantorska, Immokantoor Lummen, Immo Diest, Immo ben
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immodokter Immodokter 0 meter Immodokter laat de ware kracht van uw woning stralen! Kom gerust langs: Kantoor Lumm...
Immo Benny Simons Immo Benny Simons 223 meter Redelijk oneerlijke praktijken , en gaat nog is heel slecht om met persoonlijke info ...
Neovest BVBA Neovest BVBA 438 meter
BO & MIE vastgoed BO & MIE vastgoed 4 km BO: met de nadruk op "mooi", "goed". MIE: van mij Ook wel afgeleid van Bohémien: "and...
Recensies
Immo My Place in het roze: de kleur van zorgzaamheid! Met positieve energie en enthousiasme word je er warm onthaald, je voelt je er meteen thuis. Met een luisterend oor, professioneel advies, zorgvuldig en precies werk, open en duidelijke communicatie, nauwgezette opvolging... is Immo My Place dé plek bij uitstek voor de verkoop van je woning!
Bij Immo My Place mag je rekenen op jarenlange expertise op de immo markt. Altijd staan ze voor je klaar met raad en daad om je droomwoning uit te zoeken, rekening houdend met je wensen en verwachtingen. Topteam.
Dankzij de professionele aanpak van Kinga en haar "Immo My Place-team" werd de verkoop van onze woning reeds na de eerste openhuisdag beklonken. Dit topteam van Immo My Place is de aanrader bij uitstek !
Immo My Place is geweldig om mee te werken! Hun expertise en vriendelijke houding maken de samenwerking heel aangenaam.
Professionele en correcte aanpak maar met een warm, vriendelijk en zeer menselijk contact . Heel fijne samenwerking met snel en goed resultaat.
Ze hebben mij super goed geholpen met de zoektocht naar een huurder voor mijn pand! Altijd even vriendelijk, en staan altijd klaar voor je als je met vragen zit! Top ervaring!
Top makelaar. Alles klopt. Snelle interventie, professionele benadering, degelijke afhandeling, goede ondersteuning.
Heel vriendelijke en behulpzame makelaar. Professionele begeleiding doorheen heel het verkoopproces!
Topper in begeleiding vanaf eerste contact. Geweldige service bij dossieropvolging.
Dadelijk een goede klik. Heel professioneel en supergoede service. TOP!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid