facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Koksijde - group De Carne & Verhue

Immo Koksijde - group De Carne & Verhue

Info

Dertig jaar al staat Immo Koksijde bekend als een betrouwbare partner in vastgoed aan zee, en dit tot ver buiten Koksijde en omstreken!

Geschiedenis

Dertig jaar al staat Immo Koksijde bekend als een betrouwbare partner in vastgoed, en dit tot ver buiten Koksijde en Oostduinkerke. Sedert 01 juli 2013 zijn we gefusioneerd met Immo De Carne, actief tussen De Panne en Nieuwpoort. Hiermee is ons aanbod zowat verdubbeld. Ook de know how en ervaring van Immo De Carne zullen onze klanten zeker te goede komen.

Bent u op zoek naar een nieuwbouw appartement of een villa te koop? Aarzel dan vooral niet en grasduin doorheen ons zeer gevarieerde aanbod. We bieden u zee aan mogelijkheden: van knusse studio tot riante villa, van comfortabele woning tot gezellig vakantiehuisje. Ons aanbod wordt dagelijks aangepast, kom dus regelmatig 'ns langs. Wij maken ook gebruik van een aantal portaalsites, zoals ImmoWeb.be, Vlan.be, Zimmo.be, proxio.be, Kapaza.be, Logic-immo en Hebbes.be, om ons aanbod te promoten.

Immo Koksijde staat garant voor een vlotte en correcte afhandeling van elke aan- en verkoop. Tot in de kleinste details en met het puntje op de i. Interesse? Welaan dan: aarzel niet en neem contact met ons op. Of spring gewoon eens binnen op kantoor. We garanderen u een gastvrij onthaal en een dienstverlening op maat. En de glimlach, die krijgt u er gratis bovenop!

Vriendelijke groeten,
Het Immo Koksijde team

Adres: Lejeunelaan 2, 8670 Koksijde-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 058/517.333
Stad: Koksijde-Bad
Route: Lejeunelaan 2
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Immo Europe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Europe Immo Europe 178 meter Goeie service, betrokken bij cliënten.
Recensies
vriendelijke, professionele makelaar, snelle afhandeling, uitstekende service
Top service!! Heel tevreden.
Zeer kwalitatief aanbod met correct advies. Betrouwbare en heel vriendelijke service. Afspraken op zondag is zelfs mogelijk. Bedankt voor jullie flexibiliteit!
Vriendelijke man die ons geholpen heeft
Mensen met een hart voor de stiel
Prima Service
Vertaald door Google Geweldig makelaarskantoor. Heel erg professioneel goede opvolging en luisteren naar de klant. Ik raad ten zeerste aan. Origineel Agence immobilière super. Très très professionnel bon suivi et à l'écoute du client. Je recommande fortement.
Vertaald door Google Zeer goed bureau, attent en het personeel is altijd aanwezig. Origineel Très bonne agence, à l'écoute et le personnel toujours présent.
Vertaald door Google Zeer goed bureau, aan te bevelen, serieus en eerlijk. Origineel Très bonne agence, à recommander, sérieux et honnête.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid