facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Keystone

Immo Keystone

Info

Visites Virtuelles à 360°, vidéos et photos de Drone, experts en photographie et graphisme, conseil, vente, marketing digital,... tout ce qu'il vous faut pour vendre votre bien dans les meilleures conditions.
Pour en savoir plus, contactez-nous !

Geschiedenis

Immo Keystone est une agence immobilière innovante mobile qui utilise des images de drones, organise des visites virtuelles et emploie des objectifs de très bonne qualité.



"Immo Keystone l'agence immobilière dynamique de votre région qui utilise les technologies et le digital pour mettre en valeur et diffuser de manière optimale des biens de standing en Brabant Wallon et sur Bruxelles."
Adres: Av de Manhattan n° 2, Ohain (België)
Telefoonnummer: 0491250017
Stad: Ohain
Route: Av de Manhattan n° 2



op zoek naar gerelateerd: Keystones
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immersion immobilière Immersion immobilière 103 meter Vertaald door Google Het I-Immobilier-bureau besteedt veel zorg aan haar klanten. Bet...
KROPEK-Immobilier KROPEK-Immobilier 413 meter We hebben ons huis via deze makelaar gekocht. Alles is correct en professioneel verlo...
The Property Store The Property Store 1 km Expertise, état des lieux
Recensies
Ik raad dit bureau aan vanwege zijn ernst, zijn gevoel voor luisteren en zijn beschikbaarheid. We voelden ons gehoord in onze behoeften en dankzij hun werk hebben we ons huis in zeer korte tijd en met grote sereniteit kunnen verkopen. Met dank aan Immokeystone voor dit geweldige werk!
Ik beveel de vaardigheden van dit bureau aan, in de voorhoede van nieuwe technologieën die alle troeven van het onroerend goed benadrukken. De manager is zeer professioneel en attent en biedt persoonlijke service.
De manager van het bureau is serieus en zeer goed advies. Hij regelde alles en ik heb mijn huis goed en snel verkocht. Ik raad aan!
Uitstekend contact en luisteren naar haar klanten. Ik raad dit efficiënte bureau aan dat de doelstellingen in een recordtijd bereikt!
Dankzij zijn virtueel bezoek, drone, ... zet hij de panden in de kijker en kunnen we direct zien of het bij ons past. Zeer beschikbaar, hij toonde grote professionaliteit. Aanbevelen.
Uitstekend en doelgericht advies, goed contact, bureau met toegevoegde waarde !!!!
Uitstekend ! Echt goed, lekker, lekker. We zullen terug komen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid