facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo HR

Immo HR

Info

Real estate / Vastgoed

Geschiedenis

Real estate / Vastgoed



"#realestate agency based in #grobbendonk. Geluksbrengers sinds 1996! #vastgoed #immobilien discover more @: stefproost . be"
Adres:
Telefoonnummer: 32472329937
Stad: Grobbendonk



op zoek naar gerelateerd: Immoscoop Grobbendonk, Immovlan Grobbendonk, Trend Vastgoed GROBBENDONK, Huis te koop bouwelsesteenweg Grobbendonk, Huis te koop Sperwerlaan Grobbendonk, Huis te koop Grensstraat Grobbendonk, Immo Point Grobbendonk, Huis te koop Pallieterdreef Grobbendonk
Recensies
Stef Proost was de makelaar van mijn verkoper. Alles werd snel en correct afgehandeld. De makelaar Stefanie was ook altijd telefonisch en via mail bereikbaar. Ik zou hen zeker aanbevelen omwille van de duidelijke communicatie en bereikbaarheid.
Mijn partner en ik waren al enkele jaren opzoek naar onze droomwoning. Uiteindelijk hebben we het professioneel advies van dit kantoor geraadpleegd. Ze namen uitgebreid de tijd om onze wensen te bespreken. Met hun advies hebben we uiteindelijk ook een woning gevonden die mits enkele aanpassingen het perfecte plaatje werd. Bedankt hiervoor!
Stefanie is top! Aangenaam en correct in snelle verkoop van mijn appartement. Stef Proost Immo is heel professioneel op alle vlakken. Ik beveel immo Stef Proost heel zeker aan.
Eindelijk ons droomhuis gevonden. Dit is mogelijk gemaakt door een tof en aangenaam persoon als Kaat Verheyen. Ze werkt heel professioneel en met passie!
Aangenaam en vriendelijk contact met Stefanie Wuyts. Zij heeft er alles aan gedaan om de aankoop van mijn droomhuis waar te maken. Hartelijk dank!
Een topservice en een aangename, maar professionele samenwerking met Kaat. Ik raad dit kantoor ten zeerste aan.
Heb tot nu toe nog geen reactie gehad op mijn vraag.
Goede service en zeer goede uitleg en informatie gekregen van Kaat Verheyen!!
Zeer vriendelijk en correct, met duidelijke uitleg
Vriendelijke, correcte service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid