facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Gryson

Immo Gryson

Info

Vastgoedadvies - [email protected]

Geschiedenis

Ons kantoor streeft ernaar om U te begeleiden tijdens de aankoop of verkoop van uw woning. Hierbij bieden wij U een uitgebreid dienstenpakket aan bestaande uit de verkoop - verhuur - beheer van onroerende goederen enerzijds en verzekeringen / hypothecaire leningen en bancaire diensten anderzijds.

Wij bezorgen U een klantvriendelijke aanpak waarbij deskundig advies en betrouwbaarheid centraal staan. Samen met U gaan wij op zoek naar de geschikte woning of kandidaat-koper. Wij streven naar een optimaal resultaat en tevreden klanten door correcte prijzen en een gepersonaliseerde benadering en opvolging.

Vlot verkopen of verhuren tegen de beste voorwaarden?! Kom snel langs op ons kantoor voor meer informatie.

erkend vastgoedmakelaar
BIV 204150 / 204151
BIV 502559

Adres: Elisabethlaan 23, 8820 Torhout
Telefoonnummer: 050 21 39 45
Stad: Torhout
Route: Elisabethlaan 23
Postcode: 8820


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sofie Gryson Torhout, Immo Gryson Appartementen te koop, Immo Gryson te koop Brugge, Gryson te koop TORHOUT, Residentie Vastgoed Torhout, Zimmo Torhout, Immo Lichtervelde, Immo Torhout te huur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BNI De Wynendaele - Torhout, België BNI De Wynendaele - Torhout, België 1 km Business Network International (BNI) biedt ondernemers een positieve en gestructureer...
Recensies
Hier onlangs een pand gekocht om te verhuren. Was een zeer aangename ervaring, van eerste bezoek tot afhandeling compromis alsook het opstarten dossier voor de verhuur. Zeer vlotte samenwerking. Op naar de volgende.
Zeer betrouwbaar immo kantoor die helpt om te zoeken naar je geschikte woning.
TOPTEAM! Mijn huis aangeboden om te verkopen en in 1 week tijd verkocht op een zeer professionele manier! Zeer tevreden over de aanpak van deze super bekwame en gedreven mensen! Dankjewel! Dit is zeker EEN AANRADER!
Wij gaven het appartement van mijn schoonouders voor verkoop in handen van immo Gryson. Ondanks de grote afstand wij wonen 185km verder hadden wij er het volste vertrouwen in. Wij werden heel correct behandeld en werden van alle bezichtigingen op de hoogte gehouden. Het appartement was vlug verkocht. Dankjewel voor de goede samenwerking. Groetjes Peter en Wendy
Super bedrijf en eerlijke mensen. Mijn ouders hun appartement verkocht op 2 maanden tijd.stonden altijd klaar voor mij. Jammerlijk volgens bepaalde reviews zijn er geen min punten. Bedankt sofie .dikke pluim.
Koop of verkoop hier niet mee. Eenmaal de centen binnen zijn ben je lucht voor hen. Je wordt belogen en bedrogen
Al van bij het eerste contact voelden we een drive bij Sofie die we bij de andere Immobiliën niet ervaarden. De keuze was snel gemaakt. En het was ongetwijfeld de beste keuze! De formule met een startbedrag waar kandidaat kopers op konden opbieden was een succes en leverde ons een goeie prijs op! Zéér goede opvolging en eerlijke communicatie, vlotte afhandeling en stipte afspraken. Verdient voor ons vijf sterren!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid