facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Gosseye

Immo Gosseye

Info

Immobiliën

Geschiedenis

We zijn ervan overtuigd u de beste service te kunnen aanbieden en bieden u een totaalpakket aan voor de verkoop van uw woning. Vandaar ook ons motto:

Adres: Brusselsestraat 43, 9660 Nederbrakel, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0498 92 71 23
Stad: Nederbrakel
Route: Brusselsestraat 43
Postcode: 9660



op zoek naar gerelateerd: Immo Gosseye te koop Lierde, Immo Brakel, Immo Gosseye te koop Roosdaal, Huis te koop Kruisstraat Brakel, Immo Oudenaarde, Appartement te koop Brakel, Immo Nobels Te koop Brakel, Huis te koop gauwstraat Brakel
Recensies
Oneerlijke verkoper, steld percelen bouwgronden te koop, ongeacht er een een rechtzaak op zit en deeld potientiele kopers valse informatie mee. Geen aanrader!
Heel correct dit mag gezegd worden
Stelt vastgoed te koop op website Serpentestraat terwijl de omgevingsvergunning voor het project weken terug 09-05-2019 geweigerd werd. Misleidend voor potentiële kopers. Hoopt hierdoor alsnog lucratief project te realiseren en sloopvergunning voor historische panden langs de markt te bekomen.
Goede en warme ontvangst.. duidelijke info zonder poespas
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid