facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Ginis

Immo Ginis

Info

Vastgoedmakelaar



"U kan bij ons terecht voor de aankoop, verkoop of verhuur van uw woning, appartement of bouwgrond. Maar wij bieden ook advies in vastgoedprojecten en bouwbegeleiding van uw nieuwbouwwoning. Ook voor een gratis schatting van uw vastgoed kan u bij ons terecht. Wij zijn elke dag 7/7 geopend, doch enkel op afspraak zodat wij écht tijd voor u kunnen maken. We zijn ook 24u/24u telefonisch bereikbaar om een optimale service te kunnen bieden. Neem zeker eens een kijkje op onze website of en Facebookpagina om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en acties!"
Adres: Lillerbaan 138, 3950 Kaulille, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011/52.52.52
Stad: Kaulille
Route: Lillerbaan 138
Postcode: 3950



op zoek naar gerelateerd: Huis te koop Marsestraat Kaulille, Makelaar Peer, Immosign+, Heeserpark Lommel, Vastgoed Bree, Vastgoed Lommel, Klaps Vastgoed, Vastgoed makelaar Limburg
Recensies
We kunnen dit kantoor enorm aanraden bij iedereen die op zoek is naar een woning of die een woning wil verkopen. In huidige tijden waren we enorm verrast dat in dit kantoor enorm veel rekening wordt gehouden met het welbevinden en de gevoelens van de klant. Er werd altijd goed geluisterd en nooit was iets teveel. Nen dikke proficiat en mercie aan het ganse team!!! Op ons kan je in de toekomst zeker rekenen. Van ons viertjes xxx
Het was heel aangenaam om met Immo Ginis samen te werken voor zowel de verkoop van mijn appartement, als de aankoop van onze nieuwe woning op plan. Alle zaken verliepen correct en professioneel. Erg behulpzaam bij vragen en steeds bereikbaar per telefoon. Nemen ruim de tijd voor je tijdens afspraken.
Heel tevreden! Dit is een kantoor dat oog heeft voor de klant als mens en niet enkel uit is op geld. Je komt terecht bij een vriendelijk en professioneel team dat steeds bereikbaar is en zorgt voor een goede opvolging en afhandeling van de verkoop.
Zeer goede makelaar! Zeer vriendelijk en behulpzaam, is niet alleen op centen of business uit maar probeert je echt als mens tot mens te helpen. Bekwame mensen die hun werk goed doen!
Prima service.... Top team om mee samen te werken. Vlotte afhandeling van de aankoop en verkoop van woning.
Vriendelijk team. Huis was op een goede maand verkocht. Mooie foto's en goede beschrijving van het huis waardoor potentiële kopers de stap zetten om te komen kijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid