facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Geernaert

Immo Geernaert

Info

Vastgoed | verkoop & verhuur

Geschiedenis

Immo Geernaert maakt deel uit van NV Guido Geernaert uit Sijsele-Damme. Het zakenkantoor heeft meer dan 30 jaar ervaring als erkend BIV makelaar & Brocom makelaar. Ons team bestaat uit een aantal gedreven en gespecialiseerde medewerkers.

Immo Geernaert biedt u een divers en kwalitatief aanbod uit eigen streek, en bemiddeld bij verkoop en verhuur van residentieel vastgoed.

Wilt u een pand kopen of huren, of wilt u verkopen of verhuren, aarzel dan niet om ons te contacteren. Tevens kan u bij ons terecht voor een vrijblijvende schatting en adviseren wij u graag bij uw vastgoedtransacties.

Daarnaast biedt NV Guido Geernaert u een totaalpakket van verzekeringen, beleggingen, kredieten aan. Onze diensten zijn steeds gekoppeld aan een professioneel advies op mensenmaat.

www.immogeernaert.be - www.guidogeernaert.be



"Immo Geernaert maakt deel uit van NV Guido Geernaert uit Sijsele-Damme. Het zakenkantoor heeft meer dan 35 jaar ervaring als erkend BIV makelaar. Ons team bestaat uit 5 gedreven en gespecialiseerde makelaars.Immo Geernaert biedt u een divers en kwalitatief aanbod uit eigen streek.Wij bemiddelen bij verkoop en verhuur van residentieel en commercieel vastgoed.Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvende schatting en adviseren wij u graag tijdens uw vastgoedreis.Onze diensten zijn steeds gekoppeld aan een professioneel advies op maat van de cliënt.Immo Geernaert kan rekenen op een goede reputatie, dit door reeds jarenlang op een professionele en correcte manier te werk te gaan."
Adres: Dorpsstraat, 165, 8340 Sijsele
Telefoonnummer: 050/35.23.27
Stad: Sijsele
Route: Dorpsstraat, 165
Postcode: 8340


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Immo De Leyn, Immo De Leyn - te huur, Immo Lameire, Immo Lameire te huur, Huis te koop Sijsele Kloosterstraat, Immo Lameire te koop, Huis te huur Sijsele Lameire, Te koop Beernem Damme Maldegem
Recensies
Duidelijke en correcte communicatie, bedankt :
Zeer professionele en correcte begeleiding in het volledige dossier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid