facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Florizoone

Immo Florizoone

Info

Welkom bij Immo Florizoone....We zijn gespecialiseerd in verkoop, verhuur van vakantiewoningen en het beheer van residenties te Wenduine.



"Verkoop, verhuur en beheer"
Adres: Kerkstraat 59, 8420 Wenduine, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050413829
Stad: Wenduine
Route: Kerkstraat 59
Postcode: 8420


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Immo Wenduine jaarverhuur, Immo Wenduine te koop, Immo Wenduine vakantieverhuur, Florizoone wenduine jaarverhuur, Immo beaufort Wenduine, Immo Francois Wenduine, Zimmo Wenduine, Immo de roeck Wenduine vakantieverhuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Habitas Immo Habitas 275 meter Heel goed ervaring gehad met Habitas. Het kantoor is al lang in bedrijf en heeft een ...
Recensies
Dankzij Immo Florizoone hebben we een fantastisch vakantie kunnen doorbrengen in Wenduine. En de vakantiewoning een topper!!! Het team is steeds heel vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader en kijken uit naar de volgende keer!!!
Heel goede service en communicatie met het kantoor , vriendelijk en behulpzaam op alle gebied. Wij gaan zeker nog eens terug om een vakantie woning te huren. Wij waren in de Carlton op de zeedijk.
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers in dit kantoor. Was voor het tweede jaar op rij dat ik via dit kantoor een mooi appartement huurde. Ik kom volgend jaar zeker terug!
De beste immo in Wenduine die we al 32 JAAR kennen. Met de redelijkste prijzen.
Wij zijn zeer tevreden van het Immo kantoor Florizoone. Alles is in orde.
Wij hebben enkel lof voor het ganse Florizoone team. De mensen die het kantoor bemannen werken mooi samen met de mensen die instaan voor de poets bijvoorbeeld om elk denkbaar probleem snel opgelost te krijgen. Super!
De voorbije kerstvakantie via Immo Florizoone een appartement geboekt. Bij aankomst bleek een laken vuil. Binnen een kwartier stond er iemand met een nieuw. De afrekening verliep vriendelijk en correct. Het waterverbruik was hoger dan we gewoon zijn, maar we gaan ervan uit dat de meters correct werden uitgelezen dit hebben ze nog eens dubbel gecheckt en waarschijnlijk lag het aan een lekkende kraan of toilet. Volgende keer boeken we weer via Immo Florizoone.
Zeer vriendelijk en behulpzaam, een echte aanrader,
Had een bericht gestuurd ivm interesse voor huren appartementje. Na 5 dagen heb ik zelf gebeld, toen kreeg ik netjes alle informatie. Toen ik vroeg of ik dit op mail kon krijgen, officieel bevestigd door hen, ook om te bespreken en vergelijken kreeg ik een mail dat het via de eigenaar moest. Toen heb ik meteen neen gezegd na al zolang te hebben moeten wachten nog eens extra te moeten wachten. Ik heb nu geduld maar was op korte tijd dat ik deze keer wou huren. 5 dagen wachten en dan nog zelf moeten bellen om daarna zo'n mail te krijgen ging mij een beetje te ver. Daarom dit slechte review.
Sinds meer dan 10 jaar werken wij samen met Immo Florizoone voor de verhuring van ons appartement in Wenduine. We waarderen heel erg de professionele service, de vriendelijkheid en de behulpzaamheid van het personeel. Dit kantoor is een absolute aanrader. Familie Cloet-Serruys
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid