facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Eecke

Immo Eecke

Info

Immo Eecke is 125 jaar oud en toch springlevend. Verkoop van vastgoed, maar ook (vakantie)verhuur én het beheer van gebouwen: dààr zijn we echt sterk in.

Kom kennis maken met ons gepassioneerd team!

Adres: Albert I laan 229, 8620 Nieuwpoort
Telefoonnummer: +3258233190
Stad: Nieuwpoort
Route: Albert I laan 229
Postcode: 8620


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Immo Eecke Nieuwpoort te koop, Immo eecke Nieuwpoort vakantieverhuur rembrandt, Vakantieverhuur Nieuwpoort havengeul, Immo Eecke te huur op JAARBASIS, Immo Eecke openingstijden, Jaarverhuur Nieuwpoort, Nieuwpoort huren, Makelaar Nieuwpoort
Recensies
Vriendelijk, correct, vlot en alles prima geregeld. Prima kantoor.
Margot is een top bediende, goede service en begeleiding
Zeer mooi apartement en zeer goed geholpen door het personeel van de bureau
Altijd goede service!
Immo eecke zorgd ervoor dat we telkens weer een mooie locatie hebben voor een fijn verblijf aan zee.Een top immobielienkantoor.Graag zouden wij dit verblijf aan ze winnen voor een fijne Valentijn aan zee.Ik ben op 27 december 60 jaar geworden en dit zou een leuke verrassing voor ons zijn.
Correct maar ook klantvriendelijk. Voor herhaling vatbaar
Zeer behulpzame syndicus-afdeling.
Agence de location ayant une offre large et qui peut proposer exactement ce que vous souhaitez, en fonction des critères de la base de données. Aimable et efficace en néerlandais et français, a tout le moins.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid