facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Drie

Immo Drie

Info

Contactgegevens:
- Kantoor Arendonk, Vrijheid 8: 014 67 20 66
of Kantoor Retie, Turnhoutsebaan 64: 014 37 38 38
- [email protected]
- www.immodrie.be

Geschiedenis

Immo Drie is een samensmelting van 2 gerenommeerde vastgoedkantoren, namelijk Immo 2000 vastgoed en Bosmans Vastgoed. Beide immokantoren zijn al jaren een vaste waarde in de streek en voornamelijk heel goed gekend omwille van hun sterke reputatie in Arendonk, Retie en omgeving, doordat ze de plaatselijke markt zeer goed kennen.

Immo 2000 vastgoed en Bosmans Vastgoed slaan de handen in elkaar en smelten samen tot Immo Drie. Met deze opvallende fusie worden niet alleen drie generaties, maar ook een schat aan expertise en ervaring samengebracht en worden de sterktes van beide kantoren ten volle benut.

Heeft u een vastgoedtransactie te bespreken (aankoop / verkoop / verhuur / huur), nemen wij graag de nodige tijd om u hierbij te begeleiden. Met een correcte en ongedwongen wijze van samenwerken, want vroeg of laat komen we elkaar opnieuw tegen.

Wij kijken er dan ook naar uit om u te ontmoeten in één van onze kantoren te Arendonk (Vrijheid 8) of kantoor te Retie (Turnhoutsebaan 64/0001).

Adres: Turnhoutsebaan 64, 2470 Retie
Telefoonnummer: 014 37 38 38
Stad: Retie
Route: Turnhoutsebaan 64
Postcode: 2470


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Domestic Retie, Immo 2000 te huur, Immo DRIE Waregem, Huis te koop Retie Oude Arendonksebaan, Appartement te koop Arendonk, Domestic te huur Arendonk, De Maaskens 1 Arendonk, Immo Turnhout
Recensies
Beste makelaarskantoor in de regio. Ruim en overzichtelijk aanbod. Super goede begeleiding zowel bij aankoop als verkoop. Kennis van zaken en perfect persoonlijk advies. Echte aanrader !!@
Slechte ervaring, we raden dit makelaarskantoor niet aan.
Omdat ze geen' punt maken dat het ocmw de borg betalen
Goed kantoor om te kopen of te huren
gebrek aan contact
Altijd gezellig
Uitstekende service en begeleiding gedurende het hele proces. Sterk aanbevolen.
Professionele service. Ik heb een goede ervaring gehad met het huren van een huis bij mevrouw Pascale, ze heeft gedurende het hele proces geholpen met de nodige informatie.
Suuuupeerrrrr
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid