facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Den Dijk

Info

Wij zijn Brigitte & Karlien, de gezichten van Immo Den Dijk !

Elke dag opnieuw werken wij met hart en ziel aan onze stiel en zijn we trots om ons na 5 jaar Immo Den Dijk een gevestigde waarde in de regio Haacht te mogen noemen.

Adres: Werchtersesteenweg 34 B1, 3150 Haacht
Telefoonnummer: +32476510351
Stad: Haacht
Route: Werchtersesteenweg 34 B1
Postcode: 3150



op zoek naar gerelateerd: Tweestappenweg Haacht, Immo Den Dijk -- Te koop Haacht, Immo Den Dijk -- te huur, Immo Den Dijk grond, Cafetaria Den Dijk Haacht openingsuren, Uit de hand te koop Haacht, Liv it, Immo Haacht te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landmetersbureel Dekrem Landmetersbureel Dekrem 346 meter Altijd correcte en snelle feedback, een plezier om met Gertjan samen te werken!
Recensies
In onze zoektocht naar een appartement in Haacht hadden we het geluk om in de kantoren van Brigitte en Brandon op Immo Den Dijk te belanden, waar we het "nestje" vonden dat we heel graag wilden! Brandon nam ons mee door het appartement, zo'n vriendelijke jongeman, die ons alle tijd gaf die we nodig hadden. Hetzelfde geldt voor Brigitte, een uiterst vriendelijke en professionele dame. Ze heeft ons geholpen met al het papierwerk + een tweede bezoek op onze aanvraag, dus we zijn nu klaar om in de komende weken te verhuizen : Dank jullie beide, het is een plezier om met jullie te werken !
Een verademing om met Brigitte te werken! Geen commercieel kantoor waar je een nummer bent en het alleen om business draait, maar warme, hartelijke mensen waar je op kan rekenen en die je ondersteunen waar nodig.
Ik ben heel blij dat we bij Immo Den Dijk terecht zijn gekomen! We hebben sneller aan onze verwachtingen voldaan dan we dachten. Ik had verschillende bureaus benaderd, maar bij Immo Den Dijk voelde ik echt het verschil. Brigitte is super professioneel, zet zich in voor de klanten en ziet ze als eerste. Ik voelde me goed bij immo Den Dijk. Ik heb geen weken gewacht; ze plande, organiseerde en alles werd snel en gemakkelijk gedaan. Ze was altijd beschikbaar en behulpzaam. Dankzij haar hulp, begeleiding en inzet. Ik raad Immo Den Dijk echt aan aan iedereen die een makelaar zoekt!..
Heel blij dat we bij Immo Den Dijk zijn terechtgekomen! Brigitte en haar team kennen de streek goed en ze gaan echt voor een persoonlijke aanpak. Ze zijn heel flexibel en altijd bereikbaar, wat wij enorm apprecieerden. Kortom: zeer fijne samenwerking.
Wat een aangename ervaring om met Brigitte in zee te gaan! Altijd snelle respons, correcte informatie, doortastende en kordate aanpak. Geen gedraai rond de pot, of aan het lijntje houderij. Bij Brigitte weet je van bij het begin waaraan je toe bent. Heeft oog voor je persoonlijk situatie en houdt daar ook rekening mee. Super, dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid