facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Clairière

Immo Clairière
"IMMO CLAIRIERE vous souhaite la bienvenue !Notre bureau a vu le jour dans les années’90 en s’implantant sur la prestigieuse Avenue Louise.Il n’a fallu que 10 ans pour que notre expérience nous permette d’ouvrir notre deuxième agence en plein cœur de Braine-L’alleud afin de s’occuper avec succès du marché du Brabant Wallon.Afin de fêter nos 25 ans d’existence, pour tout mandat de vente signé avec nos agences IMMO CLAIRIERE, nous vous offrons le PEB ainsi que le certificat de contrôle électrique.Nous nous occupons également de mettre vos biens en location avec la même rigueur et le même professionnalisme.Choisir IMMO CLAIRIERE, c’est choisir avant tout la qualité et la sécurité du service."
Adres: Avenue Napoléon 1, 1420 Eigenbrakel
Telefoonnummer: 02/385.18.18
Stad: Braine-l'Alleud
Route: Avenue Napoléon 1
Postcode: 1420


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Immo Clairière Immoweb, agence immobilière braine l'alleud, Immo Clairière Bruxelles, century 21 braine l'alleud, Immo Clairière Ixelles, CLAIRIERE immobilier, Immoweb Braine-lAlleud, Appartement à louer Braine-lAlleud
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Parc du Lion Parc du Lion 2 km Vertaald door Google Zeer goed onderhouden. Schoon. Zeer goed museum. Illustratieve f...
Sweet Escape Sweet Escape 3 km Heel leuk! Daltons gedaan met 2 volwassenen, 13-jarige en 8-jarige.
Recensies
Ik ben het eens met andere negatieve opmerkingen over dit bureau waarmee ik zojuist de ongelukkige ervaring heb gehad: de makelaar in onroerend goed die ons bezoek heeft geleid, is van een zeldzame arrogantie, grenzend aan gebrek aan respect en de meest elementaire onhoffelijkheid in een omgeving die bedoeld is om commercieel en representatief zijn. Als je geen respect kunt hebben voor de huurders die komen opdagen voor het bezoek, zou je er in ieder geval wat voor je ouders moeten hebben. Wat betreft het bureau zelf en het onthaal dat we daar ontvingen in dezelfde geest als de makelaar van het bezoek, het biedt alleen een slecht beeld van zichzelf en van de diensten die het zijn bezoekers biedt: ouderwets, slecht onderhouden, vies en met de misselijkmakende geur achtergelaten door de aanwezigheid van de hond in het bureau. Eigenaars of huurders, ik stel voor dat u uw gang gaat...
Dit bureau vraagt ​​een borg van € 250,- in contanten te storten bij het bureau om een ​​huuraanvraag te kunnen indienen. Borg die ons verplicht om achteraf het huurcontract te komen ondertekenen Ik weet niet zeker of het erg legaal is....
Vreselijke ervaring. 1 Gevoel van onbehagen vanaf het begin toen we werden geconfronteerd met een makelaar blijkbaar de manager van het bureau die niet erg vriendelijk was en die onze aanvraag niet wilde accepteren "zonder Madame te zien". Wees voorbereid op een subjectief oordeel aan het hoofd van de klant. 2 Vraag een aanbetaling op de huuraanvraag, iets dat zeer zeldzaam is bij makelaars en dat ze niet duidelijk kunnen uitleggen google is your friend. Helemaal niet aangepast aan de realiteit van de vastgoedmarkt waar de toekomstige huurder zijn aanvraag voor meerdere panden tegelijk moet indienen, gezien de grote vraag. 3 Schandalige houding van de manager van het agentschap, die begon te chanteren door te zeggen dat als we al hadden gesolliciteerd op andere eigendommen, hij onze aanvraag niet zou accepteren, wat indruist tegen elk principe van vrije concurrentie! Een hoogte. Samengevat: een bureau om te vermijden waar respect en eerlijkheid geen deel uitmaken van de service.
Ik was zeer tevreden met de service die de heer Benoit Ingelrest specifiek voor de verkoop van mijn appartement bood. Hij was zeer proactief, hield mij zeer regelmatig op de hoogte zonder dat ik terug hoefde te bellen en nam werkelijk alles voor zijn rekening. En het appartement was binnen een paar weken verkocht.
net als veel andere klanten ben ik zeer tevreden over het werk van het bureau Braine-l'Alleud, zowel op het gebied van verkoop als verhuur. zeer goede vaardigheden en een onberispelijke opvolging van de dossiers. aanbevelen. Ik begrijp de bijzonder venijnige mening van de heer Pellemans niet. weet u zeker, meneer, dat u het juiste bedrijf heeft aangevallen?
Ik was op zoek naar een appartement om te huren, ik zag een advertentie van Immoclairière en nam contact op met het makelaarskantoor. Onberispelijke service van Madame Natacha: bezoek op het afgesproken tijdstip, antwoord op al mijn vragen, daaropvolgende antwoorden op al mijn verzoeken met snelheid, competentie, luisteren en vriendelijkheid. De huur was snel rond. Ik raad dit bureau echt aan.
Verschillende afspraken waren zeer mislukt. Wat de reden ook is, ik ben een klant. Ik doe zaken en woon in deze stad. Ik heb zelfs een huis gehuurd en werd voor de gek gehouden door dit bureau. Ik was erg onverantwoordelijk. Ik heb twee dagen eerder gewacht. De afspraak is door deze tussenpersoon geannuleerd. Hoe kan het krediet zo zijn? !
Goed voor verkoop en verhuur, maar niet genoeg voor klantenservice zoals tijdperk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid