facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Casteleyn

Immo Casteleyn

Info

Immo Casteleyn is een samenwerking tussen twee gedreven en erkende vastgoedmakelaars, Ilse Vandamme en Angélique Casteleyn.

Adres: Louis Leynstraat, 8800 Rumbeke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 051/79.13.97
Stad: Rumbeke
Route: Louis Leynstraat
Postcode: 8800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Belgische Immo Murcia
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Warelles - Wonen op een landgoed Warelles - Wonen op een landgoed 434 meter Top locatie . TOP editie Motel Moteur. Mooi project !
Immo Bossu Immo Bossu 816 meter Ik koos Immo Bossu voor de bouw van mijn woning nadat een vriendin van mij heel posit...
Recensies
We kunnen terugkijken op een heel positieve ervaring bij de verkoop van ons huis bij Immo Casteleyn. Angelique is een gedreven vrouw die met haar professionaliteit instaat voor een vlot verloop van de voorbereiding op de verkoop en de verkoop zelf. Ze staat je op een rustige manier bij met raad en daad en durft ook te onderhandelen.
Uiterst vlotte verkoop van mijn woning. Immo Casteleyn beloofde mij de gepaste kopers in portefeuille te hebben en dat bleek inderdaad meteen. Topservice, vriendelijke aanpak. Toffe dames. Weten waar ze mee bezig zijn, weten van aanpakken. Een aanrader voor al wie een woning wenst te ver-kopen, ver-huren.
Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback, direct reactie en altijd snel bereikbaar! Duidelijke prijsafspraken en oprecht, vriendelijk contact. Alle zaken eromheen worden heel goed geregeld. Kortom, voor herhaling vatbaar.
Immo Casteleyn staat altijd klaar met een lach . Je voelt je echt welkom als je daar binnen stapt. Ze gaan op een persoonlijke manier met je om waardoor je je direct op je gemak voelt .
Professionele aanpak met toch een heel gemoedelijke sfeer. Niets was Angélique teveel. Ook de dienst na verkoop was top. De nieuwe eigenaar van ons huis was ook enorm tevreden.
"Ik heb al veel ervaring met kopen en verkopen en mag gerust zeggen dat Ilse en Angelique een topteam zijn
Super vriendelijk, behulpzaam en eerlijk ! Leuk om mee samen te werken !
Vriendelijk, duidelijke info en opvolging. Eerlijke en transparante tarieven. Heel tevreden over immo Casteleyn!
Regelmatig eens checken van tijd tot tijd zitten mooie pareltjes van deals uit de buurt tussen!
Super service, met een persoonlijke aanpak!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid