facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Anthonis

Immo Anthonis

Info

Immo Anthonis biedt u 30 jaar ervaring in de Leuvense immobiliënmarkt markt en is uw ideale partner om uw vastgoedplannen te verwezenlijken.

Adres: Bondgenotenlaan 115, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016234416
Stad: Leuven
Route: Bondgenotenlaan 115
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: Immo Leuven te huur, Immo Leuven en omstreken, Immo Soetewey Leuven, Immo Verimass, Immo De Dijle, Immo 3000, Immo Marnix, Immo De Dijle - Te huur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studentcomfort Studentcomfort 2 km Ver van weg blijven, slechtste huurervaring ooit.
JRConsulting JRConsulting 2 km Zowel telefonisch en via mail vlot bereikbaar. Eens ter plaatse verkoopt hij 'goed'. ...
Recensies
Als je onrespectvol wil behandeld worden is dit wel de place to be. Aan arrogantie geen gebrek. Verder ook nog zeer laf dat ze reviews verwijderen. Dan ook nog al die racistische opmerkingen die er tegen mij en mijn vriendin gemaakt werden.... Ik vind dus integraal dat dit kantoor vol zit met preullemannen.
Ik heb dit jaar een huis gekocht bij immo Anthonis. De aankoop is correct verlopen en ik ben continu snel geholpen door de makelaars.
Zeer correcte makelaar. Efficient, geen omwegen niet voor verkoper en niet voor de koper. Snelle respons, snelle oplossingen. Heel tevreden.
Heel professionele en vriendelijke dienstverlening! Een zeer goede kennis van en jarenlange ervaring in de locale markt. Echt aan te raden!
Best service ever, geen vraag is teveel, geen moeite is teveel. Ondanks het feit dat ik in Nederland woon, is mijn huis in Leuven in een mum van tijd verkocht. En dit ondanks de afstand. Mijn dank is super groot. Hele vriendelijk mensen, altijd bereikbaar en altijd bereid om te helpen met elk probleem. Een aanrader voor iedereen! Ik had mij niet beter kunnen wensen
Reeds 2x een verkoop laten doen en iedere keer super service gekregen.... Afspraken worden punctueel nagekomen en niets is teveel.... En het is niet omdat ze familie zijn...
Wij hebben ons huis in Haasrode door de firma Anthonis laten verkopen .Een aanrader.Heel vriendelijk,Prima service.Elk bezoek werd eerst met ons besproken .Na de verkoop ,correcte en vlotte afhandeling van de paparassen .
Correcte afhandeling bij de start van ons huur appartement en correcte afhandeling toen we het verlieten. Altijd vriendelijke service gehad.
Afspraak voor studio: Di om 19:00 of Woe om 19:00. Ik kon enkel woensdag. Woensdag word ik opgebeld dat het reeds verhuurd is na het bezoek van dinsdag. Dus voor diegenen die niet moeten werken of studeren hebben geluk, den eerste beste die langs komt krijgt het!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid