facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo 2.0

Immo 2.0

Info

ACHAT . ESTIMATION . LOCATION . INVESTISSEMENT . PROMOTION . VENTE. RENOVATION . PROJECT MANAGEMENT

Geschiedenis

IMMO 2.0, c'est l'alliance de la connaissance de l'immobilier et des relations humaines mises au profit de notre clientèle.

http://www.immo2-0.com

Parce que sans vous, nous n'évoluons pas!

Parce qu'une agence est un service dont on a de plus en plus difficile à se passer. Les mentalités changent, le temps nous manque, les ventes immobilières ne sont plus ce qu'elle étaient avant.

Beaucoup d'obligations juridiques, administratives et beaucoup de difficultés à obtenir un crédit. Nos partenariats peuvent souvent aider à mener à bien une vente.

Nous essayons de faire la différence sur chacun de nos dossiers et dans nos méthodes de travail.

http://www.immo2-0.com

Confiance et alliance sont les mots clefs d'une bonne vente et du bon souvenir qu'on en garde!

Essayez nous… le temps d'une vente.

IMMO 2.0 se veut transparent et honnête dans ses relations. Du nord au sud de Bruxelles, une question concernant notre passion, votre maison?

Prenez contact au +32 486 65 99 80 ou prenons rdv en nos bureaux

http://www.immo2-0.com



"Immo2.0, c'est une agence immobilière familiale, qui travaille avec les valeurs humaines d'antan tout en utilisant un panel d'outils technologiques afin de vous conseiller au mieux dans votre intérêt, au sein d'un cadre fabuleux!Où sommes nous situés ?A deux pas du parc Astrid et sur la belle avenue Paul Janson, notre établissement se situe au rez-de-chaussée d'une superbe maison de maître typiquement bruxelloise.Nous vous accueillerons comme à la maison!Nous sommes très reconnaissants de ce cadre de travail car nous bénéficions d'un agréable espace à l'extérieur qui permet, durant les jours d'été, d'entamer de belles discussions...Peut-être au sujet de vos rêves et projets immobiliers? :-"
Adres: Avenue Paul Janson 82, 1070 Anderlecht
Telefoonnummer: 32486659980
Stad: Anderlecht
Route: Avenue Paul Janson 82
Postcode: 1070


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Origami immobiliere, Immo One
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Renier Immo Renier 101 meter Het Immo kantoor Renier is zeer aktief geweest, zeer efficiënt en zeer klantvriendeli...
CENTURY 21 Benelux CENTURY 21 Benelux 509 meter Century 21 VIctoria Anderlecht, agence de proximité et de services
Prestige Consultor Prestige Consultor 613 meter Zeer bekwame en betrouwbare mensen,alles voorbereid en opgevolgd tot in de puntjes .B...
Trianon Invest Trianon Invest 866 meter Vertaald door Google Warm, professioneel aanspreekpunt voor alle te nemen stappen. Na...
Immoicc Immoicc 996 meter Vertaald door Google Dief, manipulator, dubbel spel tussen kopers en verkopers Vertr...
Century21 Abitat Century21 Abitat 1 km Professioneel maar duur
Immo One Immo One 1 km Flyer in de bus gekregen voor en gratis schatting en na een aangenaam gesprek beslote...
ABC PEB ABC PEB 2 km Vertaald door Google Snelheid, flexibiliteit, professionaliteit, advies en klantenopv...
Recensies
Ik was op zoek naar een makelaar om mijn appartement te verkopen in Anderlecht en kwam terecht bij Christo bij Immo 2.0. Ondanks dat ik initieel sceptisch was om met een makelaar te werken, ben ik helemaal fan van Immo 2.0: Christo ontzorgde me volledig bij de verkoop waardoor de stress van mijn schouders viel. Daarnaast is hij opgegroeid in de wijk en heeft hij daardoor een heel goede zicht op de markt en een sterk netwerk. Zeker aan te bevelen!
In tegenstelling tot veel andere Brusselse makelaars is Christo iemand die extra inspanningen levert om een zo goed mogelijke service te verlenen.
Zeer professionele aanpak en perfect tweetalig. Ik kan het je alleen maar aanraden!
Zeer gastvrij en attent voor de klant. Christo en zijn team waren meer dan efficiënt met hun advies, uitleg en opvolging van mijn project. Ze zijn allemaal gewoon snel en efficiënt... Zeer aan te bevelen.
Het personeel is geweldig! Goede ondersteuning. Alles wordt op tijd en tot in de puntjes geregeld. We krijgen wat we nodig hebben en wat het beste bij ons past! Ze zijn heel eerlijk en zeer betrouwbaar! We hebben geen spijt. Dankzij hen hebben we ons nestje, mijn man en ik. Bedankt immo 2.0
Ik wil graag een beoordeling met meer dan een ster achterlaten voor dit makelaarskantoor dat mensen op de eerste plaats zet … wat relaties gezond en authentiek maakt. Omdat ik verschillende contacten heb gehad met de mensen van dit bureau, wil ik hen bedanken voor hun luisteren, hun vriendelijkheid maar vooral voor de verleende adviezen en diensten. Ik wens hen veel succes, om zich te blijven ontwikkelen met behoud van hun goede humeur, hun humor ontdek hun YouTube-kanaal of hun Instagram-account @immo2.0 en hun professionaliteit. Amandine, Chris en het hele Immo2.0-team … Van harte gefeliciteerd. Ik raad ze ten zeerste aan
Met dank aan Amanda voor haar waardevolle advies! Een zorgzaam persoon, attent en beschikbaar, een ondersteuning op maat! Ik raad ten zeerste aan om zijn diensten te gebruiken.
Wij hebben ons huis gekocht via Immo2.0. Kristo en Amanda waren super warm. Toch zijn we op bezoek geweest met onze kleine van 15 maanden. Amanda heeft een aantal geweldige ontwerpideeën. Een heel menselijk bureau, dat de tijd neemt voor de klant, die meerdere keren beschikbaar is om het huis te bezoeken, het is een verandering van grote vlotte bureaus. Zeer leuke ervaring. Ik raad aan.
Ik heb er echt geen spijt van dat ik naar jullie toe ben gekomen om ons huis te verkopen. Professionaliteit AAN DE TOP! Huis te koop gezet en een paar maanden later zijn we naar de notaris gegaan om de koopakte te tekenen. Christo moet nu een huis voor ons zoeken hahaha we laten je niet gaan . Ik raad je echt zonder aarzeling aan, geen negatief punt.
Wat een geluk dat ik Immo2.0 Smart Agency heb gekozen voor de verkoop van mijn appartement. Vlekkeloos traject van onze correspondent Amanda binnen het bureau. Beschikbaarheid, professionaliteit, kunde, kennis en diehard. Het appartement was binnen een week verkocht. Niets is aan het toeval overgelaten en alles is opgevolgd, zeker op punten die niet verwacht worden. Amanda aarzelt niet om ons ook te adviseren over andere onderwerpen die met verkoop/aankoop te maken hebben en ons doorverwijspunten te geven voor vragen die niet op haar terrein liggen. Kortom nogmaals dank aan haar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid