facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Imeldaziekenhuis-Spoedgevallen

"Een algemeen ziekenhuis gelegen in een rustige groene omgeving, de bossen van Bonheiden. Met 502 bedden voor klassieke hospitalisatie en een dagziekenhuis met 94 bedden, goed voor 21.000 opnames en ruim 48.000 dagziekenhuisopnames per jaar. Op jaarbasis telt het ziekenhuis ruim 211.000 consultaties.1700 medewerkers, 160 artsen en ruim 100 vrijwilligers dragen er samen zorg voor mensen, waar hartelijkheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel staat.Het is een modern en dynamisch ziekenhuis dat kwalitatieve zorg biedt door het voorzien van de meest innoverende technieken en het continu bijscholen van medewerkers."
Adres: 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: +3215505065
Stad: Bonheiden
Postcode: 2820



op zoek naar gerelateerd: Inschrijvingen Imelda ziekenhuis, Imelda Bonheiden, Imeldaziekenhuis bezoek, Plattegrond Imeldaziekenhuis, Imeldaziekenhuis kamers, Opname Imelda, Imelda Bonheiden orthodontie, Aantal bedden Imelda ziekenhuis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spoed Spoed 25 meter 't'is natuurlijk nooit goed dat je hier moet zijn: maar van alle operaties, contacte...
Recensies
Zondagmorgen trok mijn dochter met haar zieke zoontje van vijf maanden richting spoed niet wetende wat er was. Daar beslisten ze bloed te nemen en hun te laten blijven. Later op de kamer kwam de verpleegster vertellen dat mijn kleinzoon corona positief was en dat mijn dochter de kamer NIET MEER verlaten mocht. Zelfs douchen kan ze niet want dat is op de gang. Nu zitten zij daar en er wordt TOTAAL NIET omgekeken naar hun. Als ze belt dan komen ze pas na een half uur eens kijken aan de deur. Precies twee apen in een kot. want ja, ze moeten wel die pakken aandoen hé . En wij moeten dan klappen en respect tonen voor het zorgpersoneel. IK DACHT HET NIET!!!!!! Walgelijk is het.
Vriendelijker personeel achter de balie voor scans is duidelijk nodig! Kwamen we helemaal van Antwerpen om een MRI scan te laten nemen. Afspraak was om 12:25, aangekomen om 11:45 hebben we lang moeten aanschuiven voor ons in te schrijven 12:30 dan de weg nog zoeken. Durfde de verpleegster nog commentaar geven dat we te laat waren en dat haar collega van de inschrijving een bepaalde papier niet mee had gegeven alsof dat onze schuld was we probeerde uit te leggen waarom we om 12:35 ons kwamen aanmelden bij de scan maar daar had ze geen hoor aan. Alleen maar commentaar geven. Terwijl we een vraag stelde over het onderzoek zei ze gewoon brut af “geeft mene bik terug” die we hadden gebruikt om het blad in te vullen. De man die na ons was die ook het papier niet had was geen probleem voor haar kon gebeuren zei ze, heeft ze het blad voor de man zelf ingevuld wat een zure vrouw dat het was! Empathie en begripvol zijn zat dus duidelijk niet in haar opleiding!
Dinsdagavond met kleindochter van 7 maand naar de spoed, onthaal en eerste onderzoekdan kwam de pediater dr. Lieve Beckers.. Hoe onvriendelijk kun je zijn? We hadden eerst naar de spoed moeten bellen voor we kwamen, en ja we hadden erst de huisdokte r geprobeert. Zij gaat 'hem niet worden..... Als vriendelijk zijn niet in je woordenboek past, misschien een andere job? Zeer negatieve ervarin! g
Dame aan onthaal bij de hoofdingang onvriendelijk en behandelde ons alsof we een nummer zijn zonder menselijk respect! Dit gaf ons een ongemakkelijk/verontrustend gevoel nog voor we gynaecologie binnen gingen. We twijfelden even of we bevalling wel in Imelda willen. De mensen van gynaecologie daarentegen heel vriendelijk en menselijk.
Mijn schoonvader die niet meer kon spreken, werd geen eten meer toegediend....omdat hij het niet vroeg.... Ik heb me moeten bedwingen.Wie durft als arts opkomen tegen de wanpraktijken in klinieken. Durft iemand zeggen hoeveel geld een dode opbrengt?
Dr Withofs kaak en mondchirurgieis een supergoede , gekwalificeerde arts , ik zou die aan iedereen aanraden , ook met zijn collega verpleegkundige superteam , wensen en vragen worden rustig en correct beantwoord hij kan mensen gerust stellen die angstig zijn zorgt dat je geen pijn hebt ,alles wordt zeer goed uitgelegd , voor de nazorg wordt er een papier met richtlijnen meegegeven , toparts!
Zeer zeer tevreden met de pediater afdeling. Een extra pluim voor de mevrouw van de speelgoed afdeling. Super initiatief. En ook bedankt aan iedereen van de spoed afdeling alsook alle dokters en verplegers. Iedereen was top ! Jullie verdienen echt allemaal een applaus.
Ik heb een nacht doorgebracht in het Imelda ziekenhuis en vond het zeer aangenaam ook al was ik daar voor een operatie. Bekwaam en vriendelijk personeel en modern ziekenhuis!
Twee ervaringen met de spoeddienst onlangs. Zeer vriendelijk, professioneel en efficiënt geholpen. Zeer goede ervaring! Wie op de spoed aankomt kan dat extra beetje menselijkheid, snelheid en doortastendheid zeker appreciëren!
Vriendelijke personeel, goed werk, proper ziekenhuis. In spoedgeval ook heel vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Imeldaziekenhuis-Spoedgevallen met het openbaar vervoer


Bonheiden AZ Imelda 90 meter
931
Bonheiden AZ Imelda 120 meter
931
Bonheiden AZ Imelda 120 meter
530
532
Bonheiden Boeimeertstraat 170 meter
Bonheiden Kanonniersweg 250 meter
530
532
533
538
539
660
681

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid