facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Images

Images
Adres: Chaussée de Waterloo 368 Waterloosesteenweg 368 , Saint-Gilles 1060, BE
Telefoonnummer: 02 534 68 20
Stad: Saint-Gilles
Route: Chaussée de Waterloo 368
Huisnummer: Waterloosesteenweg 368
Postcode: 1060


Openingstijden

Donderdag: 15:00-19:00
Zaterdag: 15:00-19:00
Zondag: 10:00-13:00


op zoek naar gerelateerd: image search catfish, google image search iphone, google image search android, image betekenis, reverse image search facebook, google recognize images, image search app, image search engines
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Art Déco Art Déco 412 meter Een winkel die je moet bezoeken in Brussel. We kochten een prachtig schilderij en de ...
Recensies
Wat een vondst! hij heeft een paar Engelse boeken, maar vooral Frans Verbazingwekkend samengesteld, verzameld van kunst, architectuur tot romans. Meer dan een uur doorgebracht in dit juweeltje met een uiterst deskundige en gepassioneerde eigenaar. Eerlijke prijzen. Ik kan niet wachten om opnieuw te bezoeken.
Ik vond daar een uitverkocht boek voor een zeer redelijke prijs. Als je in de duizenden beschikbare boeken niet kunt vinden wat je zoekt, heb je echt pech! . Ook de winkeleigenaar is erg behulpzaam.
Deze discrete kleine boekwinkel, op een steenworp afstand van Ma Campagne, herbergt waarschijnlijk de beste tweedehandsboekwinkel van Brussel. Binnen stapelen zich op acrobatische wijze bergen boeken op op tafels en planken waarvan de verborgen volgorde alleen de eigenaar van deze Ali-Baba-grot kent. Hij maakt thematische etalages, altijd verrassend, die hij elke twee maanden verandert, en zijn prijzen beginnen bij één euro, of zelfs minder. Eigenlijk ken ik maar één minpunt: hij houdt niet van Kuifje. Maar niemand is perfect.
Ik kon daar een moeilijk te vinden boek vinden waar ik al heel lang naar op zoek was, de man die ik ontmoette was geweldig, nogmaals hartelijk dank!
Zeer kwalitatieve selectie en meer dan warm welkom, we kunnen het alleen maar aanbevelen!
Goed maar duur, maar goed, maar duur, maar goed, het is nog steeds duur... voor mij.
Ik vind het leuk om daar literaire klassiekers te vinden.
Vriendelijke boekwinkel met oude boeken en documenten
Droomselectie, prachtige weergave
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid