facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Imagenti fotografie & ontwerp

Imagenti fotografie & ontwerp

Info

Fotografie - Grafisch ontwerp - Webshop

Geschiedenis

Fotografie en grafisch ontwerp voor familie en bedrijf.

***Fotoreportages in studio en op locatie***
zwanger - baby - kids - gezin - familie - communie - huwelijk - bedrijfsfotografie

***Grafisch ontwerp***
kaartjes - uitnodigingen - decoratie - feestartikelen

***Webshop***
http://kaartjes.imagenti.be



"Familie & portret fotografeIk leg herinneringen vast van alle blije en speciale momenten in je leven. Licht, vrolijk, spontaan & puur - in studio & op locatie."
Adres: Mechelsesteenweg 2059, 3020 Veltem-Beisem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0497/03.17.22
Stad: Veltem-Beisem
Route: Mechelsesteenweg 2059
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Fotograaf veltem, Sarah VR Photography, Fotograaf zwangerschap, Newborn fotoshoot Tienen, Newborn shoot Vlaams Brabant, Newborn shoot Brugge, Zwangerschapsshoot Leuven, Newborn shoot Sint-Truiden
Recensies
Mezelf getrakteerd op een moederdag fotoshoot en nog geen seconde spijt van gehad. Hoewel mijn zoontje het Inge zeker niet gemakkelijk maakte de dag zelf, zijn de foto's zeer leuk geworden en ik ben erg blij met het resultaat.... De foto's hebben hier een heel mooi plekje gekregen en zijn een heel fijne herinnering! Ik kan Imagenti en Inge alleen maar aanraden, top!
Na onze trouw photoshoot, hebben we bij Inge ook onze newborn photoshoot gepland. Ook dit was weer fantastisch! Ze neemt haar tijd en het is altijd een ontzettend leuke sfeer. Absoluut een aanrader! De foto's zijn enorm mooi!! Nogmaals bedankt!
Inge is een zeer vlotte en aangename vrouw, die er direct voor zorgt dat je je ontspant, ze kan geweldig goed met baby’s oom zodat de foto’s van mijn dochter prachtig zijn geworden. Ook nadien staat ze je met goede raad bij om de mooiste resultaten en afgewerkte producten te krijgen. Ik ben een super tevreden klant en keer zeker nog terug naar daar voor nog meer mooie herinneringen.
We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Imagenti voor onze familiefoto's van onze 4-maand oude baby. Inge heeft een grote passie voor haar job en brengt dit echt tot uiting in prachtige foto's en aangename fotoshoot. We werden warm onthaald. Haar communicatie is super en we zijn dankbaar voor haar advies inzake producten waarop we de foto's konden verkrijgen. Voor herhaling vatbaar!
Al vijf keer Imagenti ingeschakeld voor communiefoto's, en al vijf keer zeer tevreden. Toffe madam, toffe shoot, waarbij onze kids steeds erg op hun gemak waren en helemaal zichzelf konden zijn voor de lens van Inge. En dat was duidelijk op de foto's. De samenwerking met Inge verloopt vlot, ze neemt op tijd contact op, communiceert duidelijk, beantwoordt vragen, en volgt alles mooi op. Bedankt, Imagenti!
Wij zijn zeer tevreden over de reportage van ons huwelijk. Wat ik zelf vooral heel fijn vond, was de goede voorbereiding. Hierdoor hoefde ik me over dat stukje van de dag helemaal geen zorgen te maken. De dag zelf vond ik het ook heel aangenaam! De losse sfeer die Inge & Tine creëerden zorgde ervoor dat iedereen genoten heeft van de shoot. Ook de interactie met de kindjes was super! Dit heeft mee geleid tot enkele prachtige foto’s met de meisjes en een heleboel mooie herinneringen.
Super aangename shoot, zeer professioneel en nadien de allermooiste afgewerkte foto's!
Was top ervaring met prachtige foto's. Inge is zeer spontaan, je bent meteen op je gemak. Ze kent haar vak en weet hoe met baby's om te gaan. En ze houdt rekening met eigen wensen zonder haar stijl te verliezen. Een aanrader!
Een 3de top ervaring achter de rug. Eerst de foto's voor Ella haar eerste communie, nadien onze huwelijksreportage en nu een reportage voor de eerste communie van Paulien en Plechtige communie van Ella. Super tevreden van de professionele aanpak. Een echte aanrader binnen een paar jaar komen we terug voor Paulien haar Plechtige communie
De fotoshoot was fijn om te doen, we voelde ons op ons gemak bij Inge. We zijn super tevreden over het eindresultaat! Nogmaals bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid