facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Imabru

Imabru

Info

Deuren, Trappen, Laminaat, Parket, Plafonds, Vinyl...
www.imabru.be

Geschiedenis

Imabru is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van binnendeuren, trappen, parket en plafonds. Ook het plaatsen van wanden in Gyproc is aan ons besteed. Kortom Imabru is de oplossing voor uw totaalproject.



"Speciaalzaak in Eeklo waar je alles vindt voor je interieur en schrijnwerk. Bij Imabru kan je ook terecht voor installaties op maat. Van deuren over trappen tot brievenbussen en parket?Bij dit familiebedrijf met persoonlijk aanpak profiteer je van meer dan 45 jaar ervaring en ben je zeker van een gecertificeerde QuickStep verdeler.Bekijk ook zeker onze website en ontdek onze acties."
Adres: Gentsesteenweg 25, 9900 Eeklo
Telefoonnummer: 32093741066
Stad: Eeklo
Route: Gentsesteenweg 25
Postcode: 9900



op zoek naar gerelateerd: Imabru trappen Eeklo, Imabru openingsuren, Parket Eeklo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hengelsport TRYO Hengelsport TRYO 583 meter Eerste klasse bediening.
Hermie Plants & Products Hermie Plants & Products 1 km Goede en snelle service! Al meerdere kaarsen hier besteld en 1x brandde de kaars niet...
Recensies
Heel tevreden van de service van Imabru van begin tot einde! Langsgeweest in de winkel waar wij vriendelijk onthaald werden en goed geholpen werden. Onze wensen omtrent de trap werden vervuld. Verwachte plaatsing was in november maar is een maand vervroegd geweest wat een aangename verrassing was. De plaatsing zelf verliep ook zeer vlot door hele vriendelijke werknemers. Kortom, wij zouden Imabru zeker aanraden!
Zeer goed geholpen, mooie producten, prijs - kwaliteit. Was wel soms moeilijk om een afspraak te maken wegens de drukte maar ik zou terug gaan bij een volgend project.
Onlangs hebben we gans onze gelijkvloers opgesmukt door het leggen van quick step livyn AVMP en het plaatsen van nieuwe binnendeuren.Wij hebben deze bestelling en werken toevertrouwd aan Imabru. Deze werken werden voltooid door zeer bekwame vakmensen! Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Ook hebben we voor alles een eerlijke prijs betaald.
Bij Imabru werden wij zeer vriendelijk ontvangen. We kregen een zeer duidelijke beschrijving van de trappen en binnendeuren die we aan het kiezen waren. Nadien correcte afspraken voor plaatsing en finaal zeer tevreden met het resultaat. Wanneer we nog zouden een trap of deuren nodig hebben dan is Imabru onze keuze. Top voor het voltallige team.
Imabru levert mooie verkoopspraatjes maar geen fatsoenlijk werk: chaotische planning, gebrek aan ervaring voor plaatsing schuifdeuren, wanden, dressing. Elk onderdeel van de uitgebreide verbouwing verliep alsof het de eerste keer was, alle kinderziekten inbegrepen. Noch de onderaannemer noch het bedrijf neemt verantwoordelijkheid voor het correct uitvoeren van het werk.De vriendelijkheid blijft maar tot de eerste opmerking over het gebrek aan kwaliteit van het geleverde werk, daarna is het gedaan met de pret. Je kan als klant maar beter gelijk een extra werkman zoeken om de fouten op te lossen.
We werden ontvangen op afspraak. De dame was kordaat, maar niet echt vriendelijk. Ze hebben goede deuren, maar toch wat naar de prijzige kant. Na tweede bezoek al veel vriendelijker ontvangen. Dus kiezen we toch voor deze zaak om onze deuren te plaatsen .
Vandaag als wildvreemde binnengestapt met de vraag of men mij kon helpen aan een kleine hoeveelheid laminaat van een bepaald type. Ben zeer vriendelijk geholpen geweest en buiten gestapt met wat ik nodig had. Topservice!
Lange wachttijden op zaterdag, waren drie koppels aan het wachten voor ons en zijn dan maar weggegaan. Geen verwelkoming of niks
Goede prijs, snelle service, mooie afwerking! Beste voor laminaat, deuren,...!
Vic is een aangename klant en we werken graag samen met Imabru
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid