facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ilovesushi

Adres: chaussée romaine 620, 1853 Strombeek-Bever, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02/6132828
Stad: Strombeek-Bever
Route: chaussée romaine 620
Postcode: 1853


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: La Petite fourchette menu pdf
Recensies
Mooi, ruim en netjes restaurant. Drietalige bediening, erg fijn. Porties zijn echt groot, maar het eten is echt heel erg lekker. We hadden het drie gangen menu, maar deze zou makkelijk voor 4-6 personen kunnen zijn qua grootte. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Rustig, prachtig kader, vriendelijk en top service
Eten was heerlijk.maar de vlees en dingen die warm moesten zijn waren bijna koud! Was misschien omdat buiten koud is! Voor de rest geen klagen!
Voor de eerste keer hier besteld. Het eten was zeer snel geleverd. Was zeer lekker, voor ons een zeer grote portie, we kunnen er 2 dagen van eten. Het was onze eerste keer, maar zeker niet onze laaste keer. Doe zo verder. Echt top.
Hier kom je graag, de bediening is heel vriendelijk, de sfeer is gezellig. De kaart is heel gevarieerd wat leuk is als je met een grotere groep komt, iedereen kan wel iets vinden naar zijn smaak.
Echt aangenaam kader, lekker eten en fijne bediening voor redelijke prijs. Heel goed. Zelfs de kruising Aziatisch - Grieks werkt goed. Nu de muzak nog buiten gooien en het wordt een topper.
Super quality en service aan te raden
Qualité au top heel lekker bedankt
Eten was er goed en de gebakken aardappels heerlijk. Let er wel op dat veel van de bediening geen Nederlands spreekt en het handigst overschakelt op Engels. Er is wel een kaart in het Nederlands. De ligging is perfect voor als je bij de Expo bent geweest en op Parking C je auto hebt staan, want het is meteen onder de brug links.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid