facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ilovesaintjosse

ilovesaintjosse

Info

Page officielle de l'Administration communale de Saint-Josse-ten-Noode (1210 Bruxelles) / Officiële pagina van de Gemeentebestuur van Sint-Joost-ten-Node (1210 Brussel)

Geschiedenis

Saint-Josse-ten-Noode, une Commune aux multiples visages. La plus petite des communes bruxelloises tient la palme de la plus forte densité de population, équivalente à celle de Bombay ! Mais également de la population la plus jeune et de la plus grande diversité culturelle, avec pas moins de 150 nationalités qui se côtoient sur 1 km2 !

Nous répondons à vos messages entre 8h30 et 17h du lundi au vendredi.
Service Communication
[email protected]
www.sjtn.brussels

Sint-Joost-ten-Node is een gemeente met veel gezichten. De kleinste Brusselse gemeente heeft ook de grootste bevolkingsdichtheid, die gelijk is aan deze van Bombay! Maar ze heeft ook de jongste bevolking en de grootste culturele diversiteit, met niet minder dan 150 nationaliteiten die samenleven op 1 km²!

We zullen uw berichten beantwoorden tussen 8u30 en 17u, van maandag tot vrijdag.
Communicatiedienst
[email protected]
www.sjtn.brussels

Adres: Avenue de l'Astronomie 12-13, 1210 Sint-Joost-ten-Node
Telefoonnummer: 022202611
Stad: Saint-Josse-ten-Noode
Route: Avenue de l'Astronomie 12-13
Postcode: 1210


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 13:00
Dinsdag: 08:30 - 13:00

Recensies
niet goed georganiseerd gemeente. Bij afhalen van documenten duur echt uren ophalen van een passpoort 1uur en 30 min ook bij het ophalen identiteitskaart het zelfde ook. in vlaanderen gaat zaken veel beter. je betaald voor spoedprocedure toch moet je wachten. ii denk dat de burgermeester van sint joost ten node wel verandering hierin moet brengen. last moest ik mijn identiteitskaart afhalen en 1 van de dames achter de balie was met haar kind op het werk die zat gewoon op haar werk stoel. was bij afdeling bevolking dit doe je gewoon niet. zoek oppas voor je kind. het zou heel raar zijn als ik met mij kind op het werk kwam en laat zitten op mijn bureau terwijl het kantoor uren zijn. ik hou van sint joost ten node maar wr moet wel verandering komen werk is werk. En probeer het administratie vlotter te laten verlopen
In tijden van COVID wens ik niet als schapen naar elkaar gedreven te worden door ambtenaren met mensen die de veiligheidsmaatregelen niet zo nauw nemen. Er werd niet gewezen op het dragen noch correct dragen van een mondmasker. Ook social distance werd niet gerespecteerd. Eenmaal toegekomen aan het loket 2 werd ik onbeleefd benaderd en moest ik mijn masker afzetten omdat hij me niet verstond. Ook moest ik luidop de pincode van mijn identiteitskaart zeggen. Dit lijkt me alles behalve de gang van zaken.
Niet eens 1 ster waard! Onprofessioneel, ongemanierd en onbeschoft personeel! Schandalig dat een officiële instantie zo slecht is georganiseerd. Er wordt niet eens gehouden aan de officiële openingsuren.
Ze spreken geen nederlands of toch zeer slecht, je wordt raar bebkijken als je het doet. Als je identiteitskaart krijgt moet je jouw persoonlijk code geven aan de ambternaar of anders kan je dat niet valideren of veranderen, onwettelijk schande...
Zeer goed bezoek tijdens Open Monumentendag!
Vertaald door Google Vrijdag gesloten! dat heb ik nooit gezien! Alle andere gemeenten zijn open!!! Absurd!! Origineel Fermé un vendredi! J ai jamais vu ca! Tt les autres communes sont ouvertes!!! C aberant!!
Vertaald door Google We maakten telefonisch een afspraak voor een vernieuwing van de identiteitskaart van het kind. Ik was daar bij het huis gemeenschappelijk Het kind moet er ook zijn. ze vroegen ons om een ​​foto Metro Madou € 8 en € 6,70 voor de kaart. We moeten over 2 weken terugkomen om de identiteitskaart te nemen Ze verstrekken ook een certificaat voor de school Origineel Nous avons pris rendez-vous par téléphone pour un renouvellement de la carte d'identité pour enfant. J'ai été sur place à la maison communale L'enfant doit être là aussi . ils nous ont demandé une photo Métro Madou 8€ et 6,70 € pour la carte . On doit revenir dans 2 semaine pour prendre la carte d'identité Ils fournissent aussi une attestation pour l'école
Vertaald door Google Onmogelijk om ze te bellen. Ik heb zelfs verschillende telefoonnummers geprobeerd. Als je een e-mail stuurt, moet je vaak heel lang wachten voordat je een reactie krijgt, zelfs weken, maar dit begint te verbeteren. Aan de counter zijn ze best aardig, beter dan in Anderlecht in ieder geval. Ze willen je helpen. Je moet wel Frans spreken maar als Nederlandstaligen in Brussel zijn we dat gewend. Origineel Impossible de leur téléphoner j' ai même essayé plusieurs numéros de téléphone. Souvent si on envoie un mail il faut patienter très longtemps avant de recevoir une réponse voire des semaines mais ceci commence à s'améliorer. Au guichet il sont assez sympa mieux qu'à Anderlecht en tous cas. Ils veulent vous aider. Il faut parler le français mais en tant que néerlandophone à Bruxelles nous avons l'habitude.
Vertaald door Google Zeer gastvrij, behulpzaam en professioneel personeel! Ik ben blij met hun service en werk. Origineel Very welcoming, helpful, and professional staff! I am happy with their service and work.
Vertaald door Google Ik vind het heerlijk om daar mijn procedures te doen. Origineel J'adore venir faire mes démarches là-bas
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid