facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iLabo.be

Info

iLABO voorziet in elke herstelling voor uw iPhone, iPod en iPad.

Adres: Langestraat 95-97, 9150 Kruibeke
Telefoonnummer: 03 774 55 76
Stad: Kruibeke
Route: Langestraat 95-97
Postcode: 9150



op zoek naar gerelateerd: iLabo Wetteren, iLabo Sint-Denijs-Westrem, iLabo Heist-op-den-Berg, iLabo garantie, Gsm Reparatie Gouden Kruispunt, Herstelling iPhone, iLaboShop, Repair Corner Boortmeerbeek
Recensies
Ipod touch voor reparatie binnengebracht met gebroken scherm. Wanneer ik deze kom afhalen delen zij mij zelf mee, dat het scherm meer dan 1mm te hoog zit. Zij krijgen het zelf niet in orde. Volgens de bediende, dien ik hiermee maar te leren leven. Thuis toegekomen blijkt de camera vooraan ook niet meer te werken?
Een van mijn fijnste collega’s
Voor alle Apple herstellingen enz Ik heb refurbished iMac gekocht, mijn oude iMac gaf zijne geest. Eerst een probleem met het scherm, de volgende was het hersteld, alle data van oude iMac prima op 'nieuwe' gezet, en nu werkt die al enkele maanden zonder problemen. Top service, toffe zaakvoerders.
Top aanbod & service !
Zeer snelle service! Goede prijs kwaliteit verhouding
Heel erg aan te bevelen. Liet mijn iphone aan de toog open vallen en was na een paar minuten gratis weer heel! Formidabele service!
Alle Apple reparaties tegen een normale prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid