facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Trullo Pizzeria

Il Trullo Pizzeria

Info

Il Trullo is al bijna 20 jaar de plek waar Molse lekkerbekken terecht kunnen voor niet-te-evenaren pizzas, overheerlijke pastas en een hele resem Italiaanse specialiteiten.

Adres: Rozenberg 23 , Mol 2400, BE
Telefoonnummer: 014 31 48 35
Stad: Mol
Route: Rozenberg 23
Postcode: 2400



op zoek naar gerelateerd: il trullo mol, il trullo openingsuren, il trullo mol menu, il trullo afhalen, il trullo menu, pizzeria mol, il trullo roeselare, il trullo menukaart
Recensies
Zeer lekkere pizza Margaretha. Veel mozzarella, misschien net iets te veel voor de purist. Nevertheless, great taste en goeie korst!Eten: 5/5
Heel mooi ingerichte pizzeria, hartelijke Italiaanse ontvangst, heerlijke pizza!Eten: 5/5
Heerlijke pizza's afgehaald. Zeer vriendelijke ontvangst.Eten: 5/5
Fantastische zaak! We hebben een bestelling geplaatst om op af te halen en die was super snel klaar. De pasta was geweldig! Allemaal verse producten en perfect klaargemaakt. Je kon alle ingrediënten goed onderscheiden van elkaar, een echte smaakbom. De mensen van Il Trullo zijn super vriendelijk en behulpzaam. Il Trullo is een echte aanrader als je wilt genieten van de Italiaanse keuken.
Lekkere pizza, zeker als je weet dat we 15 minuten moesten rijden en dat pizza platter wordt in die kartonnen dozen. Als het restaurant terug open gaat dit nog lekkerder zijn.
Gewoon goede pizza maar verder niet echt bijzonder . Vaak wakke en natte pizzabodem , dit is te wijten aan het niet bakken in een hout-oven . Een hout-oven geeft de pizza ook net dat extra . Wel vreemd dat in een plaatselijk blad vermeld stond dat deze pizzazaak zijn pizza's zou bakken in een hout-oven wat dus absoluut niet het geval is . En beste recensenten . Authentieke en ambachtelijke pizza wordt nog steeds gebakken in een hout-oven en niet in een industriële bakkersoven .
Als je binnenkomt weet je al dat je lekker gaat eten. De geur alleen doet je al watertanden. En de geur doet je zeker niet bedrogen uitkomen. Heerlijke pizza's! Ook de bediening is super! Een klein beetje Italië in Mol... In een woord:genieten
De beste pizza's van de omstreken in Mol. Een gepassioneerde Italiaanse die authentieke en gewone pizza's maakt. Je kan er ook ander eten en wijn verkrijgen. Helaas alleen ''s avonds open.
Al vele jaren kan je hier je ambachtelijk gemaakte, authentieke, Italiaanse Pizza's ophalen. Heel vriendelijk koppel dat je zelfs nog andere Italiaanse producten kan verkopen om in de keuken te gebruiken. Heerlijk!
Overheerlijke Pizza's !!! Vlees werd versgesneden en op de pizza gelegd. De degen zijn vers bereid en hebben een lekkere smaak. Het dessert was om van te smullen. De eigenaar was heel vriendelijk. We gaan zeker terug. Ik kijk al uit naar de volgende keer!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid