facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Truletto

Il Truletto

Info

"Faire voyager ses papilles sans aller en Italie!"
PAS DE RESERVATION VIA INTERNET
RESERVER AU 071/35.44.18
MERCI

Geschiedenis

"Faire voyager ses papilles sans aller en Italie!"

PAS DE RESERVATION VIA INTERNET
RESERVER AU 071/35.44.18
MERCI



"Pas de pizza le vendredi soir, samedi soir et dimanche midi"
Adres: Place Louis Delhaize 15 , Ransart 6043, BE
Telefoonnummer: 071 35 44 18
Stad: Ransart
Route: Place Louis Delhaize 15
Postcode: 6043


Recensies
Authentieke Italiaanse gerechten, perfect klaargemaakt
Heel lekker gegeten!! Bediening was dik in orde!!
Perfecte plek voor een pizza voor vertrek op luchthaven!
Ik hield van mijn gerecht! Ik hou echt van rood vlees en ik vond het koken die dag echt perfect? Alles was erg goed. Enige nadeel, de gerechten werden niet tegelijkertijd geserveerd maar het is echt een detail en daar trek ik geen ster voor weg want we blijven mensen. Dus een beetje empathie voor het personeel De service was echt perfect met zeer aangename obers, een echte aanrader?
Het eten is geweldig, de baas en de obers zijn erg aardig, de prijzen zijn zeer betaalbaar en er is een goed menu met Italiaanse producten! Een must en ga er zonder enige aarzeling heen, de pizza's behoren ook tot de beste van het land, maar niet elke dag.
Uitstekend restaurant. De plaats is warm, net als de service. Het eten is goed en tegen een eerlijke prijs.
Il Trulleto is een Italiaans restaurant dat is bekroond met het Keurmerk van Italiaanse Restaurants in de Wereld en wiens naam verwijst naar de trulli; witgekalkte stenen huizen met kegelvormige daken in Alberobello regio Apulië. Ook de pizzaoven is een mooie weergave van deze trulli. Uitstekende pizza's en zeer snelle service. Goed welkom. Eco!
Ik hield van mijn gerecht.Eten: 5/5
Zeer goede keuken. Professionele en vriendelijke ontvangst. Het kan zijn dat er een paar olijven of andere ontbreken bij het alleen geserveerde aperitief. Toch aanbevolen. Gemiddelde prijzen.
Heerlijk eten, vriendelijk personeel... Slechts een kleine flat op de service omdat we niet allemaal tegelijkertijd werden bediend, maar het moet gezegd worden dat het restaurant vol was... Trouwens, ik denk dat het beter is om te reserveren voordat je de reis maakt... Houd er rekening mee dat er geen pizza is in ieder geval op zaterdagavond...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid