facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Trionfo

Il Trionfo
"gastronomisch italiaans restaurant in het centrum van Knokke-Heist. Il Trionfo staat vermeld in Gault Millau ,Michelin en Delta als een italiaans restaurant waar product en service op de eerste plaats staan. De eetruimte zelf is strak maar warm, met oog voor moderne italiaans design.Pungitore Gusti staat hier aan het fornuis maar nog steeds met supervisie van zijn moeder Castelluccio Pina.In de zaal staat zijn echtgenote, Bocklandt Ann-Séverine als gastvrouw en bijgestaan door zijn vader Pungitore Antonio, als "pater familias" en wijnkenner.Dit wijst op het warm familiaal karakter van il Trionfo."
Adres: Paul Parmentierlaan 203, 8300 Knokke-Heist
Telefoonnummer: +32(0)50604080
Stad: Knokke-Heist
Route: Paul Parmentierlaan 203
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: Il Trionfo Knokke menu, Italiaan Knokke lippenslaan, Restaurant Dumortierlaan Knokke, Gellius Knokke menu, Rigoletto Knokke, Gault & Millau Knokke, Eindejaarsmenu Knokke, Bristol Knokke
Recensies
Gezellige sfeer. Super lekker eten.Eten: 4/5
Ongelooflijk lekker gegeten bij Il Trionfo. Mijn papa moest en zou hier nog eens komen eten voor zijn 65e verjaardag/pensioen. En gelijk had hij. Alweer een fantastische ervaring. Leuke familie sfeer, uitstekende bediening en uiteraard fantastisch lekker gegeten en gedronken.
Het was adembenemend lekker! Uitmuntende bediening , resto op een fenomenaal niveau. Hier kom je om al je smaakpapillen te ontroeren en te genieten met 2 Wel rekening houden, iets hogere prijsklasse maar is een uitzonderlijke beleving.... Menu genomen hmmmm! Met extra truffel Beyond words..topklasse !!
Top3 Italiaanse restaurants waar ik ooit gegeten heb......top..top..top...supervriendelijke familiare bediening en top eten...zeker in combinatie met de heerlijke wijnen....omweg waard.....wel hoog prijsniveau
Ontvangen door een enorm vriendelijke, aimabele gastheer. Heel de avond supergoede bediening, iedereen was heel professioneel en aardig, de chef kwam eventjes hallo zeggen, de gastheer zelf vertelde met heel veel passie en enthousiasme over de gerechten. Alles voelde tegelijk ook heel naturel aan. Erg aangename sfeer, misschien wel de beste bediening die wij al gekregen hebben op restaurant. Het eten zelf was minstens van dezelfde standaard. Heel kwaliteitsvolle producten, simpele gerechten, maar telkens perfect, zoals het hoort in de Italiaanse keuken. Wij hadden beide als voorgerecht een soort van apero bordje met verschillende proevertjes, super gedresseerd en perfect op smaak. Daarna verschillende verse pasta's. De vegetarische lasagne was mijn favoriet. Lekkere huiswijn, zalig versgebakken brood erbij... Kortom een geweldige avond gehad, wij komen zeker terug.
Wat erg om in een volgeboekt restaurant, lege tafels te zien. Judith Baar u heeft nooit gebeld, laat staan een bericht gestuurd.
Zeer goed, Bediening zeer vriendelijk Echt een aanrader. Prijs in lijn met kwaliteit. De wijnen zijn ook mooi geselecteerd!
Vanmiddag keurig bericht dat wij helaas niet kunnen komen ivm ziekte.. restaurant was niet bereikbaar via telefoon.. belt een kwade eigenaar op waar wij blijven.. scheld me vol.. laat mij niet uitpraten en gooit de hoorn erop.., en dit noemt men klasse en stijlvol? Respectloos!!!
Altijd lekker hier ! Deze keer voor mijn verjaardag Eten: 5/5
De mix van entrata vlees en vis was zeker een aanrader! Enige kleine minpuntje is dat er automatisch gefilterd water op tafel kwam, en geen keuze gegeven werd om voor een Italiaans watermerk te kiezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid