facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Topolino

Il Topolino

Info

Restaurant Italien - Pizzeria Livraison Gratuite 6 jours sur 7

Adres: 7 av du Luxembourg, 6791 Athus, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 063676779
Stad: Athus
Route: 7 av du Luxembourg
Postcode: 6791


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'appuntamento L'appuntamento 162 meter De pizza die we kregen was allemaal verbrand en niet lekker. Twee van ons konden niet...
Pizzeria Emalen Pizzeria Emalen 272 meter Vertaald door Google Zeer goed om te eten Origineel Très bon pour manger
Restaurant et pizzeria ENZO & Damiano Restaurant et pizzeria ENZO & Damiano 278 meter Vertaald door Google Heel erg goede pizza! Origineel Très très bonne pizza !
Delizia Differdange Delizia Differdange 296 meter Vertaald door Google Mega lekker eten. Origineel Mega good food.
Delizia Athus Delizia Athus 317 meter
Recensies
De pizza miste smaak, voor een twijfelachtig wachten en de prijzen stegen snel. Mooie kamer en achtergrondmuziek. Sanitair in matige staat.
Zeer goed restaurant, de pizza's zijn erg goed en de gerechten zijn erg goed gekookt met eten van goede kwaliteit. De kamer is ruim. Qua thuisbezorging is de wachttijd redelijk let op: bestellingen tijdens de week: het duurt 30-40 minuten ons huis ligt op ongeveer 15 minuten van het restaurant en het is mogelijk om met pin te betalen nader te specificeren allemaal hetzelfde bij het bestellen om niet voor onaangename verrassingen te komen te staan.
De pizza's zijn uitstekend, het restaurant is goed gelegen. De inrichting van het interieur is interessant maar zou gebaat zijn bij een aanpassing qua verlichting. Inderdaad, de lampen geven een koud licht en dus een kantinesfeer. Prijzen afgestemd op Luxemburg, een beetje ambitieus.
Zeer gastvrije familiepizzeria, waar het goed toeven is. Pizza met zorg bereid en volgens de tradities van Italië, wordt het deeg de dag ervoor bereid, wat het een onvergelijkbare smaak geeft. De topolino-pizza is uitstekend en heeft een zeer originele presentatie. De keuken is lekker en een inktvis tot in de perfectie bereid.
Zonder twijfel de beste pizza's van de regio en een zeer smakelijke keuken een familiale en ontspannen sfeer waar je je thuis voelt verdient eerlijk gezegd erkenning!!!
Slechte service, 2u15 wachten op een pizza, het deeg is nat en de pizza bijna oneetbaar, niet voorgesneden en bovendien geen reductie. Nooit meer, ook al zou het het laatste restaurant ter wereld zijn
Trage levering! Meer dan een uur wachten op pasta zonder brood voor saus en geen parmezaanse kaas... Nou, deze keer waren de gerechten niet koud.
Zeer fatsoenlijk Italiaans restaurant, helaas gelegen in een levenloze winkelgalerij. De gerechten zijn goed. De service is goed.
Goede pizzeria, gastvrij, behulpzaam, maar de service is een beetje traag en de drankjes zijn veel te duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid