facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Piano ALto

Il Piano ALto

Info

Cook, enjoy, eat and learn

Geschiedenis

Marie leerde de knepen van het vak kennen door stages in Italië bij een rerenomeerde zaak "Celeste" . Daarna opende ze haar eigen restaurant, dat ze il Piano Alto noemde.

Sinds kort legt Marie zich helemaal toe op teambuildings, kookles geven (wat enkele jaren haar passie is) en home cooking vanuit haar thuisbasis in Bree: een aangenaam kader, waar bij mooi weer het Zuiders Terras aan het zwembad dienst doet, en bij winterweer de gezellige open haard.

Gezellig, in een klein groepje ontspannen leren koken op z’n Italiaans met de beste producten die Italië te bieden heeft!

Ook voor privé feestjes tot 12 personen in een Italiaanse sfeer, of om uw eigen kookclub een Italiaanse boost te geven, is Marie de geknipte persoon.

NIEUW: Er is een mogelijkheid om een arrangement te boeken. Koken met vrienden en daarna een overnachting in een B&B.

Ze kijkt er naar uit om al haar kennis van de lekkere Italiaanse keuken met u te delen, in de kookworkshops of bij gelegenheid van een Home Cooking



"Cooking school, Chef@yourhome and other experiences"
Adres: Stift 78, 3960 Bree
Telefoonnummer: 0486825168
Stad: Bree
Route: Stift 78
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: Workshop Italiaans koken Gent, Kookworkshop Italiaans, Kookworkshop Antwerpen, Kookworkshop Hasselt, Kookstudio, Workshop pasta maken
Recensies
Culinaire top avond beleefd ! Heerlijke gerechten klaargemaakt onder deskundige begeleiding van Marie. Een gezellige, leerrijke en zeer lekkere avond
We hebben op 15 juni 2022 een leuke, gezellige, goed verzorgde en informatieve workshop gevolgd bij Marie. Op een prachtige locatie en samen met een leuk gezelschap hebben we genoten van allerlei Italiaanse lekkernijen. Ondanks de hectiek die een groep nu eenmaal met zich meebrengt, kan Marie bijspringen waar nodig om al je vragen te beantwoorden en eventueel bij te sturen. Wij hebben een heerlijke avond gehad en hebben nieuwe culinaire wijsheden mee naar huis genomen. Bedankt Marie voor jouw geduld, je complimenten en natuurlijk je humor!
Wat een leuke beleving! De locatie, de hartelijke ontvangst en de sfeer is super gemoedelijk, je voelt je direct thuis bij Marie! Wij deden een workshop basic Italian Food, dit was top! Lekkere smaakvolle Italiaanse klassiekers, om duimen en vingers van af te likken! Ookal ben je geen keukenprinses, met de tips van Marie komt dit allemaal goed! Heel relax allemaal, wij hebben er van genoten! De receptjes zullen hier zeker nog op tafel komen! Bedankt Marie!
Super lekkere en fijne kookworkshop mogen beleven gisteren! T’was top!
We hebben zeer genoten van een goed verzorgde BBQ. Uitstekende kwaliteit en smaken uit de Italiaanse keuken van Marie Pianalto.
Vandaag een 'sharing food' voor 9 personen van Maria thuis gehouden. Prachtig om naar te kijken, super lekker en verser dan vers. Maria zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Ons feest kreeg een extra dimensie door haar culinaire hoogstandjes. Iedereen heeft ervan genoten en als de klanten genieten, geniet Maria. Zeker een aanrader om bij Marie te bestellen!
Een super locatie voor een gezellige workshop! We hebben er al verschillende gedaan met het gezin en met vrienden en het zijn stuk voor stuk geweldige avonden geweest met culinaire gerechten die je ook thuis kunt maken! Chef Marie geeft deskundige uitleg en helpt waar nodig. Een absolute must voor de liefhebbers van La cucina Italiana!
Koken bij Marie is echt een top ervaring! We zijn hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels buiten bij de Ofyr. De culinaire feestelijke gerechten die we samen hebben klaargemaakt waren voortreffelijk. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank je wel voor de super fijne avond! Tot binnenkort Stefan.
Voor de vrijgezellen van mijn zus kwamen we met 8 dames langs in de kookstudio van Marie. We werden met open armen ontvangen op haar mooie, zonnige, Italiaans terras en werden meteen in de watten gelegd met hapjes en een glaasje bubbels. Daarna begon het echte werk: dankzij de goede hulp en voorbereidingen van Marie hebben we alle gerechtjes op een leuke en stress-vrije manier kunnen afwerken. Deze avond waren we voor eventjes op vakantie in Italië en wat hebben we er enorm hard van genoten!! Dikke merci Marie, voor de gastvrijheid en de heerlijke receptjes. Een betere vrijgezellen konden we niet wensen en wij komen zeker en vast nog eens terug. Het was perfect!!
Heel professioneel en vriendelijk. Veel geleerd en een top locatie!! Een ware culinaire beleving
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid