facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Piacere

Info

De heerlijke oesters of fruits de mer en hapjes worden op uw feest, u aangeboden in buffetvorm of op onze ijstafel . Ook afhaling op bestelling is mogelijk

Geschiedenis

Heerlijke oesters of fruits de mer op uw feest?

Deze parels uit de zee worden bij u geopend en geserveerd op ijs, u aangeboden in buffetvorm of op onze ijstafel of mobiele houten vaten tussen de genodigden.

Alsook kunnen we u andere vis en schaaldieren aanbieden zoals gerookte en rauwe zalm, langoustines en zoveel meer.

Voor personeelsfeesten, vernissages, openingen van een nieuwe zaak, privéfeesten en andere gelegenheden kunt u op onze diensten rekenen.

Hebt u interesse, contacteer ons gerust vrijblijvend. Wij garanderen u een op maat gemaakt prijsofferte.



"Door COVID niet naar Italië mogen? Geen zorgen, wij brengen Italië naar Oostduinkerke! Authentieke pizza’s volgens Italiaans recept gebakken op steenovens en vers bereide pasta’s om mee te nemen"
Adres: Sneeuwwitjeslaan 6, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: 0473 30 54 96
Stad: Koksijde
Route: Sneeuwwitjeslaan 6
Postcode: 8670


Recensies
Super heerlijk gegeten, zeer vriendelijk bedient alleen zijn de prijzen niet overeenstemmend met de porties. Voor een kinderspaghetti betaal je 9,5 euro en dan is echt maar een hele kleine portie. 13 euro voor 4 lookbroodjes is ook niet mis. Daar tegenover is de smaak van de canniloni en de pesto super lekker. Achteraf toch nog een pizza besteld omdat we honger hadden. Deze was zeer smaakvol en goed gebakken. Jammer van het uitzicht, die spinazie had beter geadresseerd kunnen worden.
Ik begrijp de negatieve reacties echt niet. Heel fijne bediening, Lekker eten. Respecteer de restauranthouder en hij respecteert jou..Eten: 5/5
De pizza’s zijn super lekker. Vriendelijke bediening en snelle service. Een sterke aanrader.Eten: 5/5
Er was nog een tafel vrij voor 6 pers, en voor 2, toch werden we naar buiten verwezen omdat we met 4 waren. Daarom dus 1 ster
Pizza te droog niet lekker en koud na 20 meter naast de deur en VEEL te duurEten: 1/5
Zoals steeds superlekkere lasagne de beste!! In combinatie met een heel vriendelijke en persoonlijke service...wij blijven terugkomen!!
Zeer vriendelijke ober, lekker eten en een snelle service. Wel iets duurderEten: 4/5
Super vriendelijk en heel lekkerEten: 5/5
Super lekker en heel gezellig ik ben gewoon om italiaans te eten dit overtreft alles
We hadden 2 maand op voorhand gereserveerd voor 15 personen. Met volle goesting op een pizza of pasta komen we bij jullie aan. Bij aankomst werd ons gezegd dat jullie geen reservaties aannemen. Toen we dan zeiden dat we zelfs de naam hadden meegedeeld en gespeld hadden aan de telefoon, zeiden jullie dat we eens mochten komen kijken of er plaats is. Ja want daar gaan we 2 maand op voorhand voor bellen, om eens te mogen ‘komen kijken’??!! Jullie kunnen jullie fout ook gewoonweg toegeven misschien? Met 15 man hebben we dan uiteindelijk nog een ander restaurant gevonden. Bij Barkentijn werden we tenminste wél goed ontvangen en bediend, een aanrader. Allen daarheen zou ik zeggen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid