facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Piacere

Il Piacere

Info

Ristorante - Pizzeria Il Piacere staat garant voor de pure Italiaanse keuken in een modern kleedje. U kunt bij ons ook gerechten meenemen!



"Ristorante - Pizzeria Il Piacere staat garant voor de pure Italiaanse keuken in een modern kleedje. U kunt bij ons ook gerechten meenemen!"
Adres: Wichelsesteenweg 3, 9340 Lede
Telefoonnummer: 053435477
Stad: Lede
Route: Wichelsesteenweg 3
Postcode: 9340


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Woensdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Bruno Oordegem menu, Spaghetti Lede, Piacere Vertaling, Lunch Lede, Brasserie in Lede, Italiaans restaurant Gent, Traiteur Lede, Markt Lede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delizie Italiane Delizie Italiane 212 meter Goede bediening, klantvriendelijk, gezellig en vooral ook lekker geeten...ook de coro...
Recensies
3,5/5. Mooi, net restaurant. Zeer fijn dat er airco voorzien is. Wij gingen op een zaterdag. Drukte is dan te verwachten, maar het was er helaas ook zeer luidruchtig soms 'roepen' om elkaar te verstaan. Minder goede akoestiek? Wel een mooi, gezellig plekje gekregen aan het raam. Eten: echt erg lekker! Enige nadeel bij de steak: te veel dikke stukken vet foto. Misschien pech gehad? Daarnaast was het wel heel erg goed van smaak, mooi gepresenteerd. Professioneel, beleefd personeel. Wijn uit onze fles werd wel niet bijgeschonken, dat moesten we zelf doen. Klein puntje, nu ook niet zo belangrijk. Update op antwoord: Bedankt om te antwoorden. Echter, zoals ik al schreef, ging het over STEAK geen entrecote zoals u schrijft. Aan entrecote kan er namelijk wel vet aan zitten, steak normaal gezien niet. Vandaar de goedbedoelde feedback. Verder vroeg ik geen 'stilte' in de zaal of om de 'gezelligheid te doorbreken', door de verbeterpunten over de akoestiek te vernoemen zoals nog anderen gedaan hebben in reviews, zie ik. En u vindt het jammer dat ik 'geen secondje tijd had' om jullie aan te spreken in plaats van foto's te nemen? Zoals eerder geschreven vond mijn partner zijn steak echt zeer lekker, apart van de vette stukken. Ik vond mijn gerecht zeer lekker. Ik schrijf graag eerlijke feedback, rustig na een etentje. Vooral omdat er niks groots te melden viel, hebben we bij niemand geklaagd.
Geweldig Italiaans restaurant, misschien wel het beste waar ik ooit gaan eten ben wat een chance dat het zich op minder dan 5km van mijn deur bevindt en dat om verschillende redenen: redelijk gezellig, niet al te prijzig, steeds ongelofelijk vriendelijk personeel, originele en lekkere suggesties, heerlijke gerechten op de kaart en echt waar - je moet het proeven om het te geloven - een schitterende Tagliata all'Italiana.
Zeer gezellig restaurant. Wel redelijk luid. Wij zaten aan een tafeltje van 2 en nog geen meter naast ons langs beide kanten zaten ook 2 koppels. Het was soms heel moeilijk om elkaar te verstaan. Naast dat het personeel was enorm behulpzaam en vriendelijk. Meerdere keren komen vragen of alles naar wens was. Het eten: er is enorm veel keuze en het was super lekker en teveel dus wij konden se overschotten meenemen naar huis. De bediening was redelijk traag.
Extreem lekker, ook altijd leuk om met kinderen te gaan eten! We komen hier zeer graag. Super vlotte bediening en een enorm gezellige sfeer. Mijn complimenten aan de kok. Juist jammer dat de rook van enkele rokers de smaak van mijn overheerlijke pizza bedierven.
Super lekker eten. Al verschillende keren langs geweest en nog nooit teleurgesteld gesteld geweest!!
Supergoed! Perfecte zaal, perfecte en zeer vriendelijke bediening. De keuken is open en het eten dat eruit komt is wat dacht je perfect om je vingers bij af te likken.
Keurige, eerder kleine zaak, goede kok achter het fornuis, grote porties en smakelijke pizzas, ook qua prijs/kwaliteit in orde, reken 50€ pp vr aperitief, 2 gangen en glaasje wijn. Minpuntjes zijn het gebrek aan parking nabij de deur verderop wel parking genoeg en de weinig hartelijke bediening.
Nieuw gezellig restaurant in Lede Vriendelijke bediening Zeker eens proberen Afhalen mogelijk
Zeer vriendelijke bediening. Eveneens lekker gegeten pizzalunch.
Leuke plaats om met vrienden te gaan eten, lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid