facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Padrino

Adres: Koning Leopoldstraat 86, 9920 Lovendegem
Telefoonnummer: 09 372 00 71
Stad: Lovendegem
Route: Koning Leopoldstraat 86
Postcode: 9920



op zoek naar gerelateerd: Il Padrino afhalen
Recensies
Ik ben hier vorige week en gisteren komen eten. De filet pur is hier enorm lekker mijn vrouw heeft een pizza genomen en was volgens haar ook heel lekker. Ik moet wel zeggen dat de bediening op verschillende dagen dag en nacht verschil is. Vorige week werd ik bediend door een zeer drukke chaotische vrouw die de gezelligheid uit de ruimte haalde waardoor wij toch het desert overgeslagen hebben en de gezelligheid ergens anders opgezocht hebben. We zijn gisteren toch nog eens terug gekomen met vrienden. We zijn verwelkomt door een heel vlotte charmante jongeman die ons op ons wenken bedient heeft. Toch nog een lekkere tiramisu besteld. Het was een heel gezellige avond. Wij komen terug!
Vriendelijke bediening. Kader oké. Het eten was minder. De voorgerechten salade aubergine melanzane & calamaris a la Romana waren oké, echter vielen de pizza's enorm tegen. Het deeg was prima, dun & krokant zoals het hoort, maar het beleg van de Vegetariana was enorm bitter en de frutti Di mare bevatte enkel mosselen die na het bakken coutchou geworden waren. De pizza's waren eetbaar zonder meer. Er zijn betere Italiaanse restaurants in de buurt. Vegetarische menuopties: Voldoende aanwezig Parkeren: Parkeerplaats rechtover de deur.
Vanavond onverwachts hier komen eten. Lekker eten maar de service was echt ondermaats. Een klein uurtje eer onze pizza er was en geen personeel die zich over ons ontfermde. Na het eten was men misschien te beschaamd om af te ruimen, ik ben dan maar zelf naar binnen gelopen om af te rekenen. Toen ik onze grieven meedeelde kon er nog net een sorry van af. Dit was de laatste keer dat we hier iets aten, jammer.
Wij kwamen eten in september. De maaltijden waren zeker niet slecht maar sprongen er ook niet uit. Bediening was maar weinig professioneel... wel vriendelijk bediend door hele jonge jobstudenten? Die weinig kennis hadden van de menukaart of samenstelling van de gerechten. Dit was voor ons echter belangrijk gezien er twee gasten in het gezelschap zwanger waren. Er werd een drankje vergeten door de bediening maar was achteraf wel dubbel aangerekend. Terras langs de grote baan was minder gezellig, zitten in kiezelsteentjes met de haren in de planten en spinnenwebben langs de muur was niet zo handig. De drie tafels rond ons staken het ene sigaretje na het andere op, wat de beleving niet zo aangenaam maakte. Daar kon het restaurant natuurlijk weinig aan doen. Naar het einde van de maaltijd/ laatste drankje toe wilde het personeel de zaak duidelijk sluiten. De lichten en de muziek gingen uit zodat we zouden betalen en ophoepelen. Je kunt hier gerust in je jeansbroek komen eten/ hoeft je niet op te kleden.
Pizza had een hele dikke korst. Het meisje dat ons moest bedienen wist niet al te veel. De muziek stond vrij luid. Voor de rest als je de dikke korst wat eraf deed was het een heel lekkere pizza.Eten: 4/5
Met 4 gaan eten, pizza kwamen 10 minuten na het andere eten. Service is heel vriendelijk maar onbekwaam. Vergeten vanalles...Eten: 4/5
Heel lekker Italiaans restaurant. Men kan zowel beneden als boven zitten, al vind ik persoonlijk de bovenverdieping veel gezelliger. De meisjes die bedienen zijn super vriendelijk en behulpzaam. Ook mogelijk om pizza's af te halen. Gratis parking aan de overkant van de straat.
De scampi diavola was ietsje minder smaakvol dan ik gehoopt had maar de pizza calzone daarentegen was superlekker!Eten: 4/5
Zeer lekkere Italiaan met super bediening. Jammer dat de afzuiging van de keuken niet zo goed is als het eten waardoor je toch de rook van het vuur ruikt in de zaal.
Heerlijke bruschetta als hapje en de pizza Hawaï - met dunne krokante bodem zoals het moet zijn - was ook een topper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid