facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Giusto Gusto

Info

Ristorante il GiustoGusto, een klein hoekje van Italie in het hart van Belgie. Ristorante GiustoGusto un piccolo angolo d'Italia nel cuore del Belgio.

Adres: Koning Albertstr. 77 , Diest 3290, BE
Telefoonnummer: 013 30 51 06
ue.otsugotsuig@ofni
Stad: Diest
Route: Koning Albertstr. 77
Postcode: 3290


Openingstijden

Maandag: 11:00-14:00
Maandag: 17:00-22:00
Donderdag: 11:00-14:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 11:00-14:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 11:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: restaurants diest koning albertstraat, eten in schaffen, afhaal diest, brasserie markt diest, lunchen in diest, lekker italiaans eten, beste cafe diest, pizzeria da leonardo koning albertstraat diest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Da Leonardo Da Leonardo 202 meter Da Leonardo is enkele huizen opgeschoven naar een groot nieuw pand. We hadden niet ge...
Recensies
Zeer vriendelijk onthaal. Bij aankomst een heerlijk klein tasje soep gekregen. De pasta en ravioli waren lekker vers. Zeker te moeite om eens rustig uit te gaan eten.
Prachtige menukaart, beperkte keuze maar wel typische Italiaanse gerechten. De chef maakt er een waar meesterwerk van en komt achteraf aan de tafel persoonlijk vragen of het goed was. Een kleine wens of aanpassing van het menu is zonder probleem mogelijk.
Pasta met scampi gegeten hoofdgerecht was zeer klein. meer een voorgerecht dan een hoofdgerecht . Partner had canaloni. Deze was aangebrand . Na bezoek nog iets in de frituur gaan eten . Prijs kwaliteit slecht
Authentiek Italiaans restaurant. De eigenaar is erg vriendelijk, bediening is persoonlijk. Er werd een apart dessert gemaakt voor een zwangere vrouw, zodat ze mee kon genieten.
Mijn vrouw en ik hadden beide pizza genomen.. We gaan wel ergens anders volgende keer voor pizza. Voor de rest wel heel vriendelijk bediend, propere zaak, niks op aan te merken.. Alleen jammer dat de pizza in een Italiaans restaurant niet zo geslaagd is
Zeer warme ontvangst, rustige setting, pasta 3 gangen is een aanrader. Heel smakelijk en de juiste hoeveelheid. De kok geeft het gevoel in Italië te vertoeven.
Verrassingsmenu gegeten gisteren. Ongelofelijk lekker en goeie prijs kwaliteit. Vriendelijke bediening en authentieke Italiaanse keuken op zijn best!
No nonsens zaak; lekker en authentiek Italiaans eten, vrij sobere inrichting. Prima prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijke bediening.
Geweldig eten, vriendelijke bediening. Een echte, authentieke Italiaanse aanrader.
Een Italiaan zoals het hoort! Zeer lekker pasta's en zeker de beste in omstreken. Super gastvrij en kindvriendelijk op zijn Italiaans. Kortom een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid