facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IL Fritaiolo

Info

La friterie le " il fritaiolo" vous invite à déguster nos frites et autres spécialités sur place ou à emporter.

Geschiedenis

J'ai repris le commerce le 1 octobre 2015 avec 3 objectifs : " Qualité, propreté et service client ".
Les frites sont fraîches et servies dans un cornet de frites à l'ancienne.
Nos brochettes de viandes sont toutes de chez le boucher et cuite au grill (mis à part le porc qui demande une bonne cuisson). Notre cervelas de cheval artisanal est un succès.Nos hamburgers spéciaux sont un sucés dont la viande est 100% pur bœuf et cuit au grill !
La pitta de dinde est cuite chaque jours afin de garantir la qualité et la fraîcheur.
Nous avons aussi quelque spécialités à base de blanc de poulet.
Pour les amateurs, nous avons de délicieuses arancini bolo ou 4 fromages.
Notre salle peut accueillir 40 personnes. Nous conseillons d'effectuer une réservation le weekend.
Nous sommes ouvert les jours fériés.
Wifi gratuit.

Vous accueille dans un cadre complètement rénové Du Mercredi au Jeudi de 18H à 22H00, le vendredi, samedi de 18H à 23H et dimanche de 18H00 à 22H00
Attention, fermeture 30 min plus tôt de novembre à Mars.
Fermeture en fonction du flux client !
Ouvert les jours fériés !



"Le Cross'Frites, nouveau snack- bar à burgers.Notre spécialité est le Cheddar Bomb ! Avec son coulis de cheddar maison, réassaisonné, et oignons secs.Nous faisons nos Tenders de poulet maison, et panés par nos soins à la chapelure de Kellog'sNous garantissons une qualité de produits frais et faits maisonViande fraîche 100% bœuf. Arrivage journalier"
Adres: Rue george Cordier 190, 7300 Boussu Bois, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0478 09 78 03
moc.liamtoh@onifares_leunamme
Stad: Boussu Bois
Route: Rue george Cordier 190
Postcode: 7300



op zoek naar gerelateerd: Friterie Boussu, Friterie Saint-Ghislain
Recensies
Muito bom
Om absoluut te testen! Waar voor je geld bovenaan! Supervriendelijk personeel! De inrichting is sober maar voelt echt goed aan! De kleine show met gesmolten cheddar is eenvoudig maar effectief!
We kwamen vanavond, alles was uitstekend, zowel de kwantiteit als de kwaliteit was een afspraak ??
. Ik dien deze kennisgeving in omdat het privébericht dat zaterdagavond is verzonden geen antwoord heeft gegeven. We hebben zaterdag een bestelling bij hen gedaan voor een frietavond met vrienden. We hadden al besteld en ontdekten dat hun sauzen qua hoeveelheid zeer redelijk zijn gezien de vraagprijs. Maar zaterdagavond waren we echt teleurgesteld... De hamburgerbroodjes waren ontdooid en vielen letterlijk uit elkaar. deze was omgedraaid... dat was zeker, als een azijnsmaak. We waren met 8 vrienden en ze waren allemaal duidelijk teleurgesteld. . .
Zeer warm welkom, mooi menu en zeer stevige maaltijd.
Verwachte wachttijd tussen de 20/45 minuten. Na ruim een ​​uur bezorgd. Twee fouten in de bestelling. We bellen, ze willen niet opnieuw bezorgen. Ik verhuis om mijn bestelling op te halen en de manager heeft niet eens een andere durum bereid, maar een pot met de ontbrekende feta. Toen ik claimde wat ik had besteld, vertelde de heer me dat ik terug had moeten komen met mijn durum. Lang leve hygiëne en commercieel gebaar voor hun fout
Helemaal eens met de vorige review! We zijn erg teleurgesteld en als ik de reactie zie van de manager die zijn klanten voor de gek houdt NOOIT MEER. En voor de sauzen en hun buitensporige prijs bedankt oplichterij!
We kwamen de advertentie voor dit etablissement tegen op Facebook en we besloten daarheen te gaan toen we het verleidelijke menu zagen. Om te beginnen was de service erg goed en werden we van harte welkom geheten. De +: - De friet is erg goed, - Zeer smakelijk hamburgervlees, over het algemeen was de hamburger erg goed, - De superieure presentatie die de gebruikelijke frietkraam verandert die zelfgemaakte hamburgers maakt. - Zeer aardig personeel DE - : - Het brood verdiende het om geroosterd te worden om warm en knapperig te zijn, en het zou perfect zijn geweest. - We hadden ook graag kruiden gehad voor de friet we zullen het de volgende keer vragen - geen bancontact maar we hadden vooraf navraag gedaan. - De toiletten zijn een beetje vervallen maar toch erg schoon. We hadden een geweldige tijd, en we zullen zeker terugkomen!
Wacht heel lang 40min 2x dat de server spijt heeft. Voor een mitrailleurspies en een klein pakje friet en een cheesecrak cheeshamb.. ​​Patat die te gaar is, het is waar, ik had een foto moeten maken. Met 2 drankjes.
Zeer warme omgeving en hoe zit het met de hamburgers? we waren met 5 elk met een ander gerecht, de een beter dan de ander om zonder mate opnieuw te doen. Uitstekende en zeer vriendelijke service Nogmaals bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid