facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Carpaccio

Il Carpaccio
Adres: Meerstraat 15 , Houthalen 3530, BE
Telefoonnummer: 011 60 61 58
Stad: Houthalen
Route: Meerstraat 15
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: il carpaccio houthalen, il carpaccio antwerpen, il carpaccio zwolle, il carpaccio zwolle eigenaar, il carpaccio zwolle iens, il carpaccio zwolle menukaart, il carpaccio zwolle recensies, il carpaccio menu
Recensies
Eerst kregen we pas menukaarten na twee keer vragen! We hebben dan ook nog eens anderhalf uur moeten wachten maar er was nog geen eten en uiteindelijk zijn we boos vertrokken omdat een tafel die later binnen kwam eerder eten kreeg! Dan ook nog eens rap het brood op tafel meegenomen om de honger een beetje te stillen. Maar gelukkig was de Mc Donald’s op wandelafstand wel heel lekker en snel!!
Absurd lange wachttijd! Ik bestelde vandaag om 19u10 telefonisch vijf afhaalpizza's die om 19u50 mochten afgehaald worden. Maar ik heb uiteindelijk nog tot 20u45 moeten wachten vooraleer ze effectief klaar waren. Dat is 55 minuten na het afgesproken tijdstip, en meer dan anderhalf uur na het doorgeven van de bestelling. Echt niet normaal!
Slechte bediening. We bestelden een lasagne bolognaise. Deze was echt niet te eten. Dit gemeld aan de serveerster, ze ging het navragen in de keuken. Na 15min komt er een andere serveerster om te vragen of het gesmaakt had. Weeral gezegd dat er iets mis was met de lasagne, deze ging het ook melden in de keuken. Na 10 min opgestapt en aan de toog gaan betalen, waar we te horen kregen dat de lasagne niet geteld werd omdat deze toch een rare smaak had. Ik zet hier nooit nog een voet binnen.
Slechtste restaurant ervaring ooit , uiteindelijk ZONDER hoofdgerecht naar huis moeten gaan. Lang moeten wachten op drank, voorgerecht 50min! Na meer dan 2,5 uur wachten nog altijd geen hoofdgerecht! Personeel heeft geen oog voor de klanten en vermijd bewust oogcontact. Ik moet mimimum 1 ster geven om een recensie te publiceren.. anders waren het er 0 geweest.
Was ok. Bediening vriendelijk en correct. Prijs van onze menu wel prijzig maar kwaliteit heeft alles goedgemaakt. maar de de pizza's die we achtraf hadden meegenomen waren niet doorgesneden zoals gevraagd.
Met veel zin er naar toe geweest met vrienden. Laten verleiden door de foto's van de openterras. Aangekomen en na 30 minutes geroepen voor een drankkaart. Het is helaas in verval. Niet netjes. Ook het gevoel dat italiaanen voorrang krijgen in bediening. Vroegen naar drankkaart maar ze hebben ergeren. Iemand. Fieg een Leffe. Maar ze hadden er maar 1 meer. Daarna thee en koffie gevraagd en de thee was op. Wilden dan betalen maar bancontact kon niet. Alleen creditkaart. Jammer.
Weinig eten voor veel geld.. Het eten is ook nog niet zo heel erg lekker. De live zanger zingt meestal te hard, je verstaat mekaar heel moeilijk. Wel is het gezellig binnen. De afhaal pizza's zijn qua prijs oké. Ik zou het niet aanraden dankzij de prijs en verhouding eten.
Lekkere Italiaanse keuken. Heerlijke pizza's. De nagerechten zijn voortreffelijk. Vriendelijke eigenaren
Wij komen geregeld eten en zijn altijd goed bediend geweest, maar vandaag liet de bediening te wensen over. We hebben een uur moeten wachten op ons eten ze waren de drank vergeten ik ben speciaal naar de balie gegaan om drank en het nagerecht hebben we 2 X moeten bestellen.
MEER dan 1 uur en 3 kwartier moeten wachten op 5 pizza's die iets na 7 uur telefonisch besteld waren... Op het moment van afhaling....begon de ellende.....Wachten en nog eens wachten !!! NIET leuk...op zondagavond als er thuis hongerige magen vol ongeduld wachten !! OOK zijn pizza's maar dunnetjes belegd...Jammer !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid