facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IKEA

IKEA
"Bienvenue chez IKEA. Trouvez l'inspiration pour rendre votre maison encore plus agréable à vivre. Nos meubles et accessoires ont un design unique, sont fonctionnels et produits de manière durable."
Adres: Chaussée de Mons 1432 Bergense Steenweg 1432 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 02 719 19 33
Stad: Anderlecht
Route: Chaussée de Mons 1432
Huisnummer: Bergense Steenweg 1432
Postcode: 1070


Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 10:00-20:00
Woensdag: 10:00-20:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 09:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: ikea belgie, ikea online, ikea keuken, ikea kasten, ikea wiki, ikea breda, ikea bedden, ikea keukenplanner
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sani-Duo Sani-Duo 2 km
Dépôt Style Dépôt Style 2 km Ruime keuze en ook design.
Jaryss Jaryss 2 km
ADS ADS 2 km
Sani-Bal Sani-Bal 3 km Onbetrouwbaar, zelfs als bekwaam.
Blokker Blokker 3 km Het is goed zeker niks op aan te merken.
Alice Delice Alice Delice 3 km Zoals alles op de markt gebracht, geen tijd en altijd de winstgevendheid . Normaal j...
Beldecor Beldecor 4 km Verkeerd adres....Google heeft een verkeerd adres
Sanilec Sanilec 4 km Bereikbaar in de ochtend vroeg. Wordt ter plaatse of telefonisch goed geholpen.
Berges Berges 5 km
Recensies
Verschillend dan andere Ikea filialen: Geen gratis koffie met de FamilyCard. Menu's, minder keuze en zonder dessert Kindermenu maar geen ijsje ter beschikking Enzovoort...
Comprei um produto, porém venho com defeito, fui a loja reclamar e no mínimo ganhar um reembolso, porém não obtive. Eles só aceitam a devolução e trocar, porém já estava montado e não dava pra levar de volta a loja, pois não tenho carro. Enfim, não gostei. Outra coisa,para fazer um financiamento é só de sábado e só tem uma pessoa que faça isso, ela estava doente, então não pude fazer minha outra compra.
het concept is top ideeën genoeg keuken living slaapkamer enorm veel gadgets maar het is niet altijd even modieus de prijs is navenant erin rondlopen is een vermoeiende bezigheid en meestal kom je buiten met niks omdat je ergens anders een toch fijnere uitvoering vind
Op zondag 13 november waren zij open.. het is zeer ruime en nette winkel. Er is plaats voor iedereen!
Wat je kunt verwachten van de IKEA. Gigantische parking en je komt altijd buiten met meer dan je nodig had en toch heb je nog geld over.
Het is te druk. Maar het goede is dat je kinderen mogen spelen. En voor het spelen moet je betalen. De kassa staan altijd vol. Maar wel goede meubels.
Een giant van opties en vriendelijke mensen, bijna iedereen Nederlands en Frans! Echt zalig! Ik heb er een matras gekocht en werd direct de service aangeboden om hem te leveren door een bediende die door de winkel Liep. De matras is echt super goed! De winkel is heel proper en leuk om door te gaan! Ik ben echt content van mijn aankoop en zeker van de winkel!
Een zeer slechte ervaring! Bestelling gedaan in de winkel om een levering te doen aan huis op de eerste verdieping. Op het moment van de levering brengen ze alles tot de voordeur. Op de bon stond nochtans anders opgeschreven. Het transportbedrijf as trans 5000 ingeschreven in Molenbeek doet enkel waarvoor Ikea hen betaalt: maw sta je als klant in de kou! Ga liever naar een speciaalzaak die zijn leveringen zelf doet. Het is een schande!
Alles wat je van een IKEA vestiging mag verwachten, maar bereikbaarheid niet altijd vlot door de ligging en de plaatselijke inrichting van de openbare weg.
Te weinig selfscan kassa's open. Voor de rest en leuke winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid