facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ik Film Je Podiumkunsten

Ik Film Je Podiumkunsten

Info

Film en montage van diverse podiumkunsten - professioneel - flexibel - multicamera - eerlijke prijs



"Als cameraman film ik de belangrijke momenten in het leven van mensen en verwerk dit beeldmateriaal tot een mooi verhaal vol emotie, een blijvende herinnering voor deze en volgende generaties. Geboorte, huwelijk en uitvaart zijn de grote stappen in het leven maar ook de kleine stapjes breng ik in beeld.En eveneens maak ik professionele opnames van diverse podiumkunsten: toneel en dans, musicals, schoolvoorstellingen, videoclips en shows. Voor kleine en grote budgetten."
Adres: Bruggestraat 5, 8755 Ruiselede
Telefoonnummer: +32473370299
Stad: Ruiselede
Route: Bruggestraat 5
Postcode: 8755


Recensies
We hebben een heel vlotte en vriendelijke service ervaren met Eddy van Ik Film Je. Hij staat altijd open voor vragen en info. Zijn manier van werken is zeer professioneel wat zorgt voor hele mooie video's! Een echte aanrader! Bedankt Eddy
Wanneer je iemand zoekt die je stralende dag vast kan leggen op film, dan ben je zeker en vast aan het juiste adres bij 'Ik film je'. Wat hebben wij genoten van deze dag en hoe hard kunnen wij nu nog nagenieten van al deze momenten! Eddy heeft alles zo mooi vastgelegd, vanuit hoeken waarvan we niet eens wisten dat we gefilmd werden. De trouwfilm zal nog vele malen bekeken worden. Zalig!
Eddy zorgde voor een prachtige herinnering van onze trouwdag. Van de vroege uurtjes in de make-upstoel tot de late uurtjes op de dansvloer. Ieder speciaal moment heeft hij op beeld en bezorgd ons bij het herbekijken nog steeds kippenvel. Een echte aanrader... De jaren ervaring van Eddy zorgt ervoor dat hij exact weet waar hij mee bezig is. Een leuk extraatje: Eddy is een heel warm en aangenaam persoon waar we ons meteen op ons gemak bij voelden waardoor de camera in de buurt na enkele minuten al helemaal niet meer onwennig aanvoelde! Ik film je = een KRAK in zijn vak!!
Onze onvergetelijke dag werd op een professionele en subtiele manier vastgelegd. We genoten enorm van de snelle preview van onze trouwfilm. Een echte aanrader! Eveneens voor ons bedrijfsfilmpje konden we rekenen op de kunsten van Eddy. Top!
Wij zijn enorm blij met het resultaat dat Eddy heeft neergezet. Heel vlot, aangenaam in de omgang met regelmatig een mopje om de sfeer te ontstressen. Al heel vroeg aanwezig hoewel hij ver moest rijden en ook lang gebleven. Alle belangrijke momenten zijn gefilmd, kortom, het was af! Een absolute aanrader!
Een aanrader! Gans de dag onzichtbaar aanwezig om een videofilm van ons huwelijk te maken om U tegen te zeggen! We genieten nog steeds na van de mooie videofilm en aangename service van deze videoman! Een topper! L. en P.
Fantastische man, met een hart voor zijn vak. Hij is enorm gedreven en dat siert hem. Je ziet dat hij er meer tijd insteekt dan nodig. Hij schoolt zichzelf bij en zorgt telkens voor een vernieuwde blik. We zijn enorm trots over onze video, we kregen veel complimenten, een echte meerwaarde!
Met onze dansvereniging Cadanz zijn we zeer tevreden over Ik film je! Zeer goede samenwerking, snelle service en elk jaar een zeer mooi eindresultaat!
Onze film is top geworden! Op die manier kan je nog lang nagenieten van je huwelijksfeest, een echte aanrader!
Bedankt Eddy voor je inzet, enthousiasme en eerlijkheid ! Tot snel. Met geanimeerde groeten, Geert.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid