facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJzerenberg VZW

IJzerenberg VZW

Info

IJzerenberg VZW

Geschiedenis

Van 5 tot en met 9 oktober 2016


Na vier edities is 'Ijzerenberg 2016' uitgegroeid tot een begrip onder kunstliefhebbers. Het is de grootste tijdelijke beelden- en juwelententoonstelling van België. De vele duizenden bezoekers genoten tijdens vorige edities al van de meest uiteenlopende werken van binnen- en buitenlandse kunstenaars.

In samenwerking met Museum M van Leuven.

Adres: Brusselsesteenweg 129, 3020 Winksele, Brabant, Belgium
Stad: Winksele
Route: Brusselsesteenweg 129
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: IJzerenberg concert, IJzerenberg te koop, Spaas IJzerenberg
Recensies
Zeer creatieve kunst en de kans om met de kunstenaar zelf te praten maakt deze openlucht tentoonstelling tot een heel fijne ervaring. Bedankt
Een leuke omgeving om kunst te leren ontdekken.
Kunst in een onverwacht plekje rustige natuur vlakbij een drukke steenweg.
Mooie wandeling met prachtige kunstwerken.
Prachtig domein, héél groot, met niveauverschillen. Kunst en natuur vullen elkaar aan. Beelden, gedichten. Momenteel gratis toegankelijk van woensdag tot en met zondag van 13u tot 18u en dat tot einde oktober. Zeker een bezoekje waard. Je kan er uren in rondwandelen. Er zijn overal bankjes om even uit te rusten. Neem zelf je drank mee. Er is parking voor auto en fiets en er is een bushalte vlakbij.
Mooi stukje natuur waar geregeld kunst in de verf wordt gezet
Veel peachtige beelden van diverse kunstenaars. Het loont om hiervoor van ver te komen kijken
Unieke en mooie locatie om beeldende kunst tot zijn recht te laten komen. Je kan de kunstwerken aan elke zijde en meestal ook van op afstand bekijken wat een meerwaarde is. Het park en zijn permanente installaties zijn een kunstwerk op zich.
Een oase van gastvrijheid en estethiek in een natuurlijk park. Verrassingen achter elke boom voor de natuurliefhebber met een passie voor kunst en omgekeerd voor de esthetische avonturier met passie voir natuur.
Zeer mooi concept. Gratis toegang tot een park met wondermooie sculptuur! We hebben voor het eerst al fietsend kunst gekocht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid