facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJzerafbraak Marco

IJzerafbraak Marco

Info

IJzerafbraak - Plaatsen van containers - Winkelafbraak - Afbraak Mazoutketels en elektrische installaties - Opkuis van afgebrande gebouwen

Geschiedenis

Restafval is een groter wordend probleem in onze huidige samenleving, een striktere milieuwetgeving voor het transport en de stockage van metalen, een berg administratie en bijkomende investeringen voor het verkrijgen van milieuvergunningen. Vertrouw daarom op IJZERAFBRAAK MARCO.
Onze medewerkers zijn professioneel en op de hoogte van de recentste technieken in deze branche. Wij beschikken dan ook over de nodige vergunningen en vigerende wetgeving.



"Allround vakman voor het strippen van gebouwen, oud ijzer ophaling en afbraakwerken overal in België! IJzerafbraak Marco maakt inboedels leeg of breekt volgens plan uw woning, winkel of magazijn af van A tot Z. Oud ijzer ophaling: Zowel grote als kleine hoeveelheden ijzer of non ferro worden door ons op afspraak afgehaald. Afbraak ketels en tanks: Wij zorgen voor het uitbreken of verwijderen van uw ketel, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Contacteer ons!"
Adres: Oudstrijdersstraat 32, 2520 Oelegem, Antwerpen, Belgium
Stad: Oelegem
Route: Oudstrijdersstraat 32
Postcode: 2520



op zoek naar gerelateerd: Oud ijzer prijs België
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid