facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ijshoeve Nicky

Ijshoeve Nicky

Info

ijssalon & kinderboerderij



"Met enige trots verwelkomen Nicky & Nico jullie bij ijshoeve Nicky!U vindt bij ons uiteraard het lekkerste ijs, helemaal ambachtelijk bereid, met de melk van onze eigen koetjes hier op de boerderij, maar ook andere huisgemaakte desserts, pannekoeken, kleine snacks of bier- en tapasplanken!Ook een beetje dorst?Wij hebben een heel mooi assortiment van lokale producten zoals koffie van de lokale branderij 'Maeskes Roem', een ruim aanbod van lokale streekbieren, wijnen, lokale gin's, appelsappen of gewoon iets lekker frisDit alles in onze verbruikszaal, op ons ruim zomerterras, of tijdens een wandelingetje over onze dierenweide!Er is zeker iets wat u graag lust."
Adres: Baardegemsestraat 39, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: 0472688052
Stad: Lebbeke
Route: Baardegemsestraat 39
Postcode: 9280



op zoek naar gerelateerd: Dingskes ijs openingsuren, IJstaart Dendermonde, Baardegemstraat Lebbeke, Hoeve ijs Hamme, Vleeshoeve nicky, IJskar Lebbeke, IJssalon Lebbeke, Vleeshoeve Lebbeke
Recensies
Ik zou het niet mogen zeggen voor mijn eigen rust, maar het ijs is meer dan vers! Ze komen met de melk van uit de stal waar je de koeien en de kalfjes kan ontdekken om "a la minutes" het ijs te maken! De go- cars zijn een troef voor de kids.
Heel lekkere pannenkoek met suiker gegeten, kinderportie want 2 is teveel. Mijne man ijscreme met krieken en hij vond deze super lekker, want de ijscreme soorten worden gemaakt met verse melk van de koeien op de boerderij, verser kan natuurlijk niet hé Onze koffie was ook een goeke Het is daar een paradijs voor kinderen met , springkasteel, bezoek aan de dieren van de boerderij. Wij komen zeker terug met onze kleinzoon! Zeker aan te raden met kinderen.
Gaan er regelmatig en altijd top! Maar deze week waren we toch verontwaardigd. De dochter vraagt een kinderijsje 2 bollen vanille + chocolade + dicobolletjes . Omdat ze liever 1 bol chocolade heeft en 1 bol vanille rekenen ze 0,50 euro extra. Het gaat niet over de 0,50 euro maar wel over het principe. Jammer.
Leuke plaats om met kinderen naartoe te gaan. Ze kunnen vrij spelen terwijl je iets drinkt of een ijsje eet. Schitterend ijs. Het gaat er heel gemoedelijk aan toe. Er is voldoende personeel om zelfs in de drukte een goede service te geven. De kant van de straat afsluiten zou het m.i. nog beter maken, veiliger.
Heel lekkere ijsje en pannekoeken! Je smaakt en ziet echt dat ze deze vers maken. Er zijn ook leuke opties voor de kinderen trampoline, kleine tractors en een bezoekje aan de koeien
Het mokka ijs was echt niet lekker; had veel te straffe smaak naar frappe instant koffie. Straciatella was niet meer dan, Ok.
Lekkere ijsjes in gezellige en kindvriendelijke omgeving.
Gisteren voor de eerste keer geweest en ze gaan ons daar nog zien. Heel lekker ijs de kinderen kunnen spelen naar hartelust en terwijl kijken naar dieren.
Lekkere ijsjes eten, dat kan je hier. Terwijl je rustig op het terras zit, kunnen de kinderen leuk spelen of eens gaan kijken bij de koetjes. Er zijn heel wat zitplaatsen bij gekomen. Iets kleins eten kan je hier vanaf nu ook.
Heel lekker zeker en vast naar toe gaan en super kindvriendelijk !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid