facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ijshoeve de Boey

Ijshoeve de Boey

Info

Bij ijshoeve De Boey venwennen we jullie met een ambachtelijk bereid ijsje van ons eigen koemelk. Je kan bij ons ook terecht voor een wafel of pannenkoek.

Geschiedenis

Bij ijshoeve De Boey venwennen we jullie met een ambachtelijk bereid ijsje van ons eigen koemelk. Je kan bij ons ook terecht voor een wafel of pannenkoek.

Producten

Schepijs smaken:

Vaste smaken:
-Vanille
-Chocolade
-Mokka
-Aardbei
-Pistache
-Banaan
-Stracciatella

Tijdelijke smaken:
-Framboos
-Bueno
-Speculoos
-Snickers
-Tiramisu
-Karamel
-Violetta
-Citroensorbet
-Aardbeisorbet
-Yoghurt peer
-Yoghurt Kers



"IJshoeve De Boey is een familiebedrijf waar u terecht kan voor ambachtelijk bereid ijs. Het ijs wordt bereid met verse hoevemelk van eigen koeien. En dat proef je!Ontdek meer over ons op onze website."
Adres: Groenendijk 11 , Sint-Gillis-Waas 9170, BE
Telefoonnummer: 03 770 75 20
eb.yeobedeveohsji@ofni
Stad: Sint-Gillis-Waas
Route: Groenendijk 11
Postcode: 9170



op zoek naar gerelateerd: ijshoeve de boey openingsuren, ijssalon de boey meerdonk, ijshoeve de boey openingstijden, cremerie francois, ijs de boey sint gillis, ijshoeve balen, ijshoeve oost vlaanderen, vossen
Recensies
Super lekker ijs en grote coupe! Eenvoudig terras.
Zeer lekker en vers ijs! Romig ijs met de perfecte balans van smaken. Ook voor mensen met diabetes en lactose-intolleranties zijn er mogelijkheden. Zelf de mokka-smaak genomen zonder suiker. Het beste ijs zonder suiker dat ik reeds genomen had. Mijn man had gewoon ijs genomen en stond versteld van de heerlijke smaken! Dit alles is op een boerderij met kleine en ietswat verouderde verbruikszaal, maar met een groot buitenterras en mooie speeltuin voor de kinderen! Gezelligheid troef!
Meer dan een half uur zitten wachten op het "bedieningsterras" zonder dat iemand een bestelling kwam halen. Mensen rondom ons wel bediend. Die zeiden dat ze een uur hebben moeten wachten op een ijsje. Absolute afrader, zeker met kindjes. Wij zullen niet terug komen.
Je passeert hier tijdens de Saleghem wandelroute. Wat een leuke verrassing. Je kunt er heerlijk hoeve ijs eten. Zowel take away, als op het terras of in de verbruikerszaal. Ligt tegenover de grote Saleghemgeul. Er is ook een zelfpluk veld. Ideale stopplaats dus.
Zeer lekker ijs. Grote porties en vriendelijke bediening, enkel de slagroom vind ik niet van hetzelfde niveau als het ijs. Een aanrader.
Reeds betere ijsjes geproefd, duur voor de regio, afzonderlijk terras voor schepijs en coupes.
Super vriendelijk personeel, geweldig ijs en lekkere wafel! Een echte aanrader!!
Lekker vers ijs, zelfgemaakt, veel verschillende smaken, alsook wafels, pannenkoeken. Ook boekbaar voor feesten
Dit is echt super lekker ijs en ze hebben heel veel verschillende smaken
Heel lekkere zelfgemaakte ijsjes en speeltuin voor de kindjes ook ruime parking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid